Kaportadaki siyah plastikler :(

Başlatan lancelot, 09 Ocak 2012, 01:52:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onamdar

Alıntı yapılan: freegane - 09 Ocak 2012, 16:31:12
yok değil Okan  ::) İzmir'de Almanya için üretiliyor :) Bende görüştüm bir ara yurt içine satışınız var mı diye var dediler ama çeşit azlığı ve fiyat yüzünden vazgeçtim ben :) Satan çocuk zaten techturkey üyesi ve İzmir'li değil mi? :) Kimyasal ürünlerin ithalatı kolay iş değil,hemen getirtemez zaten

İzmirli aynen techden yüzyüze görüştüğüm insan abi adam zaten ithalat yapıyo makine parçası filan o yüzden çok sıkıntı olmuyomuş ama ürünler almanyadan geliyo. Burda üretilip almanyaya gönderilip ordan tekrar mı alıyo acaba
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

freegane

O zaman maliyeti inanılmaz artar,yurt dışına giriş çıkış yaptığını zannetmiyorum. Yurt içi satış yapmaya başladılar muhtemeşen,çünkü 1 sene önce falan ben görüştüğümde de bana yurt içine satış yapabileceklerini söylemişlerdi. Şimdi kendi web sitesi bile var artık  :D

http://www.plasti-dip.com/

Onamdar

arabada yarım kutu var yazıyodur üzerinde nerede üretildiği bakarım bi merak ettim bnde :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

lostys

ben de almak istiyorum bu plasti dip denen şeyden. arabanın tamponları griye dönmüş vaziyette. acaba faydası olur mu? bir kutu yeterli olur mu bir de ? eski tip tampon var bende,incelerden :)

lancelot

Daha yeni baktım konuya :D Herkeste aynı olaydan muzdarip :) bende plasti dip kullanmak istedim ama bulamadığım için kullanamadım o yüzden burada sormak istemiştim :)