merhaba Volkswagen'ciler

Başlatan orhan yılmaz, 03 Ocak 2012, 17:16:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orhan yılmaz

aranıza yeni katıldım.Gümüş gri 2000 model bora 1,6 trendline sahibiyim.ilk sahibinden 63000km de aldım.tamamen orjinal hiçbir yeri ellenmemiş boyasız.geçen hafta BRC lpg taktırdım(Mucib Oto da).arabamdan çok memnunum.tek eksiğim yol bilgisayarı keşke oda olsaymış tam süper olacakmış.çıtaları ve kapı kollarını boyattım.kolçak-park sensörü ve bagaj çıtası taktırdım.resimleri en kısa sürede ekliyeceğim inş.tekrar merhaba diyorum.kazasız günler hepinize.

hrntncy

hg.keyifli forumlar
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

lancelot

hoş geldin keyifli forumlar.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

deli_kan57

Alıntı yapılan: orhan yılmaz - 03 Ocak 2012, 17:16:13
aranıza yeni katıldım.Gümüş gri 2000 model bora 1,6 trendline sahibiyim.ilk sahibinden 63000km de aldım.tamamen orjinal hiçbir yeri ellenmemiş boyasız.geçen hafta BRC lpg taktırdım(Mucib Oto da).arabamdan çok memnunum.tek eksiğim yol bilgisayarı keşke oda olsaymış tam süper olacakmış.çıtaları ve kapı kollarını boyattım.kolçak-park sensörü ve bagaj çıtası taktırdım.resimleri en kısa sürede ekliyeceğim inş.tekrar merhaba diyorum.kazasız günler hepinize.
aramıza hoşgeldin kardeşim. hemen sorumu sorayım.  :)    kapı çıtalarını söktülermi boyarken, kaç'a boyadılar, memnun kaldın mı işçilikten.?

orhan yılmaz

hiçbirini söktürmedim.üzerinde boyandı.gayet memnunum.yıkamacılarda dikkat edeceğim tabi.boya dahil 200 civarı tuttu.