Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
90 JETTA MK2 TD...77 SATILDI... - Sayfa 8

90 JETTA MK2 TD...77 SATILDI...

Başlatan gültekin77, 25 Aralık 2011, 18:01:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

Alıntı yapılan: gültekin77 - 07 Ocak 2012, 18:28:04
Sendeki sislerin markası nedir Hasan Ali kardeşim,Hella mı?

üstte hella yazıyo altta made in china :D sendekilerin aynısı abi aynı yerden gelme sislerimiz  :)

gültekin77

Alıntı yapılan: STAK67 - 07 Ocak 2012, 18:28:41
üstte hella yazıyo altta made in china :D sendekilerin aynısı abi aynı yerden gelme sislerimiz  :)

Aynı yerden çakmışlar yani. :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GolfMk1Cabrio

Harun abim kusuruma bakma uğrayamadım yanıma kız arkadaşım falan vardı ama bi daha kine sırf senin için gelicem bilesin  :melek: Eskişehir'e gittik giderken otobanda çok yağmur vardı dönerken kup kuru yolda son gaz geldik desem yeridir valla  :sevgi: Eskişehir'e en son 1,5 sene önce gitmiştim bayağı şeyler değişmiş  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

gültekin77

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 07 Ocak 2012, 21:42:44
Harun abim kusuruma bakma uğrayamadım yanıma kız arkadaşım falan vardı ama bi daha kine sırf senin için gelicem bilesin  :melek: Eskişehir'e gittik giderken otobanda çok yağmur vardı dönerken kup kuru yolda son gaz geldik desem yeridir valla  :sevgi: Eskişehir'e en son 1,5 sene önce gitmiştim bayağı şeyler değişmiş  :)

Beklerim Gökhan.  :saygılar

gültekin77

GOLF IV,Polo,Lupo uyumlu pedal setini benim aracın pedallarına da uydurdum güzel de oldu. :sevgi:

suskun

Hakikatten güzel olmuş abi güle güle kullan  maaşallah aracada kılıç gibi  :sevgi:
H.G WORKS

STAK67

yakışmış abi güle güle kullan  :) arabada tertemiz maşallah

gültekin77

Alıntı yapılan: suskun81 - 22 Ocak 2012, 23:12:32
Hakikatten güzel olmuş abi güle güle kullan  maaşallah aracada kılıç gibi  :sevgi:

Teşekkürler Hamit abi,
Face'te bi video paylaşmışsın,mavi Jetta çok güzel farlar ve ön panjuru öyle yapmayı planlıyorum. :tamamdir

gültekin77

gültekin77

Alıntı yapılan: STAK67 - 22 Ocak 2012, 23:14:41
yakışmış abi güle güle kullan  :) arabada tertemiz maşallah

Teşekkürler Hasan Ali kardeşim.  :)

GolfMk1Cabrio

Maşallah yakışmış abi acaba bende mi alsam  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???