"Volkswagen POLO Coupe"

Başlatan brkYRC, 09 Temmuz 2011, 23:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Bence alternatörün ön ve arka kapaklarını griye yastıkların olduğu metal kısmıda kırmızıya boya alternatörün pervanesinide kırmızı boyarsın çok güzel olur  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

brkYRC

Valla aklımda değişik bi renk kombinasyonu var . Hiç görmedim ama renklendirme ile ilgi markamızın kök renkleri yönünde olacak  :tamamdir
Birtek motor içindeki renklendirme konusunda çok ikilemdeyim . Biryanım krom diyo ama diyer yanımda napacan kromu boya gitsin güzel bi renk kombinasyonuna  :D

Olcak olcak yavaştan güzel bişi  :tavazn:
"Hurdalarin Efendisi"

SNCKTR

motor kısmı full nıkelaj ve altın rengı olacak :)

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

Alıntı yapılan: SNCKTR - 24 Kasım 2011, 04:55:55
motor kısmı full nıkelaj ve altın rengı olacak :)
Fazla deşmek istemedim bahsettiğim kromu biraz açarsak içinde altın sarısı kromda var . Görüntü olarak süper duruyoda devamlılık kullanımda çok iyi diyemicem . Burda yağlanma kir ve dökülme olasılığı çok yüksek çünkü bu bir show aracı olmicak ve ben bununla hardcore pistte kullanmak istiyorum... ::)
"Hurdalarin Efendisi"

nizam

r1300 ne anlama geliyor burak kombinasyonlar güzel hangisine kötü diyelim ki :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkYRC

BMW yeni motor çıkartmışda onun R1300 ü  ;D

yok yawh hani R32 den R13 ü türettim sonrada 3karakter kısa olur dedim ekledim çiftsıfırı oldumu sana R1300 şimdi ordaki 1300 nerden türedi deme  :p

Valla kombinasyonları taklit edecek diilim ya kendi kombinasyonumu yaratacam bakalım nasıl olcak ...zaman ola hayrola :)
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

Arkadaşlar avrupaya gitme düşüncesinde olduğumdan poloyu ve diyer tüm araçlarımı satma düşüncesine girdim ilgilenen olursa bana mesaj yazabilir . Nekadara veriyon muhabbeti yapmayın burda rica ediyorum , ilgilenenler bana mesaj yazabilirler  ;)

Sevgilerimle  .  Burak
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

suskun

H.G WORKS

brkYRC

sağol hamidim artın hayırlısıyla belki almanyada yeni bişeyler olur... ^-^
"Hurdalarin Efendisi"

MeTHea35

hayırlısı olsun abi hayatın içinde umarım polo tadında geçer  :tamamdir

SNCKTR