Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 4 1.9 tdi bilgi istiyorum - Sayfa 2

golf 4 1.9 tdi bilgi istiyorum

Başlatan al_pacino, 27 Mart 2011, 20:33:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

odyseuss

Benim aracım otomatik şehiriçi 24 krş. şehirlerası 18 krş yakıyor.
Kia Cerato Dizel sahibi 4-5 arkadaşım var. 1.6 motor şehiriçi 22 krş. yaktığını söylüyorlar.
Benzini hesaplamaya gerek bile yok. Kullanıma göre değerler değişiyor.
VW Sakarya Facebook Sayfası

uAlper

üstad eğer bulabiliyorsan temizinden 130luk bakabilirsin otomatikte 5ileri düzde 6 ileri şanzımanlı yer uçağı
konu dizel olduğundan hiç yakıt tüketiminden bahsetmiyorum (kendimle kıyasladığım için :) )
bi ara bu aracı inceledim km derdin yoksa eğer temiz araçlar var piyasada 130luk
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

antalyaata

1 depo mazotla şehir içi  800 km net yaptı şehir dışı-içi 1150 km

yigit-396

İyi günler arkadaşlar bende polomu yeni sattım ve golf IV 1.9 TDI arıyorum yardımcı olabilirmisiniz?? :)

odyseuss

VW Sakarya Facebook Sayfası

HALİT55

merhaba arkadaslar benım golf 1.9 dızel 110 luk var satmayı dusunuyorum ılanım var sahıbındende 2000 model 175,000 de motor sıfır gıbı daha 5 ay olmadı full bakımdan gecdı 2000 km ancak yaptım ılan numarasını verıyorum bakmak ısteyen olursa burdan gelecek arkadaslara pazarlık payımda bulunmakda ılan nosu 60466883 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-az-yakar-cok-kacar-1-9-turbo-dizel-tertemiz-60466883/detay/