Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Audi 80 Cabrio 2.6 E

Audi 80 Cabrio 2.6 E

Başlatan Ouzoo, 13 Ekim 2007, 01:16:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Arkadaşlar bu aleti en son Atatürk oto sanayide görmüştyüm bi 5 yıl önce bugün kalyon alışveriş merkezi otoparkında yakaladım eridim resmen yahuu..Çok orjinal gözüküyor dimi...Ben fotoları çekerken golf arabalı güvenlik başımda bekledi sürekli dana yicez sanki :D
bu arada 2.6 motoru audide ilk kez görüyorum ve duyuyorum o zaman dikkat etmemiştim sanırım ama çok fena makina yaa

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

istanbulos34

aga bu ne süper bir makina yaa böyle
+1907
pOWERED by istanbuloSSS

VWci

Audi Cabrioletlerden dogus getirdi cok az miktarda. Dogusun getirdikleri 2.8 olanlar ve 170 ya da 190 beygir olmasi lazim..Ankara da var ornek olarak...valniz bu motorlar VR6 degil V6 idi. 2.6 lik versiyon ben de hic gormedim..demek ki varmis...belki dogusun getirdigi arabalardan degildir. Zaten MA plaka..

Sile-R

Yakışıklı otomobiller...

Coupe versiyonları komik fiyatlara bulunabiliyor. 2.0 16v sanırım GTi makinalı olanları vs de var.

LPG takılmamışını bulmak zor oluyor, genelde ucuz fiyatından ötürü meraklıları tarafından değil, caka satamaya meraklılar tarafından alıp 12-14lt'lik yakıt tüketiminden rahatsız olunca LPG takmışlar. Cupra2 almasaydım alıp bitane coupe ile uğraşmayı düşünebilirdim.
...

Ouzoo

Alıntı yapılan: VWci - 13 Ekim 2007, 11:29:52
Audi Cabrioletlerden dogus getirdi cok az miktarda. Dogusun getirdikleri 2.8 olanlar ve 170 ya da 190 beygir olmasi lazim..Ankara da var ornek olarak...valniz bu motorlar VR6 degil V6 idi. 2.6 lik versiyon ben de hic gormedim..demek ki varmis...belki dogusun getirdigi arabalardan degildir. Zaten MA plaka..

uğur abi ankarada satılıkk vardı birtane yeşil yanında hartop veriyolardı hatta orjinal olarak 30 milyarmı neydi fiyatı o araçmı bahsettiğin
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

VWci

Alıntı yapılan: suggestion - 13 Ekim 2007, 16:39:26
uğur abi ankarada satılıkk vardı birtane yeşil yanında hartop veriyolardı hatta orjinal olarak 30 milyarmı neydi fiyatı o araçmı bahsettiğin

Evet oguz yesil ve otomatik bir bayan kullaniyordu zamaninda...

Ouzoo

Alıntı yapılan: VWci - 14 Ekim 2007, 02:26:55
Evet oguz yesil ve otomatik bir bayan kullaniyordu zamaninda...

çok değeri bilinesi  araçlar yahu :)

Suti

Cabrio yu boşverin S2 goren varmı?

corrado

s2 türkiyede hiç duymadım ama vardır belki kenarda köşede .
coupe lerine bende bitiyorum bu modellerin.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Suti

ben 2 tane yakaladım da nasip olmadan pert oldu arabaların 2 side

biri kırmızı biri mavi idi

Ouzoo

bahsettiğiniz s2 lerden 1 tanesi yine kırmızı olaraktan 2 sene evvel sinanoba/büyükçekmece civarlarında dolaşıyor olabilirdi sanırım o zmndan beri görmüyorum kendisini

Suti

kırmızı olan yazın bir muddet maslakta form elektronik onune demir attı sora ne oldu bende bilmiyorum

VWci

oguz ankara da iki tane yesi var...Aud plakali olan degil esas 2.8 olan var o ise yarar..;)

golf-line2

görmüştüm bu aleti ata köyde