Yorgun bir kırmızı mk1 gidiyormu ne ? :-(

Başlatan midbar, 05 Ocak 2012, 21:28:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

midbar

benden daha iyi bakacak bir arkadaşa vericem belki pazartesi.Ama bir şartım olacak arkadaşa bu siteye üye olmazsa arabayı alamaz  :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:

5ani5 mk2

Exclusive Garage

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

servet_volt

hayırlısı olsun abı :) masallah aracın guzelmıs :)

bu koprunun altıda amma moda oldu ha gelen geceren oraya gıdıyo :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

suskun

H.G WORKS

midbar

aynen alana da satana da hayırlı olacak inşallah. Bende biraz burukluk var ama olsun sonunda hayırlı bir iş var.

falconxtc

Mk1GTI

Benim gibi bir sinire kanma bak çok pişman olursun.. Ben okadar pişmanımki sonradan aldığım mk1 lere bu yüzden sıcak bakamıyorum.. Emek ve zaman ayırdın sende.. Kıyma ona ve kendine.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

panik

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 06 Ocak 2012, 09:23:25
Benim gibi bir sinire kanma bak çok pişman olursun.. Ben okadar pişmanımki sonradan aldığım mk1 lere bu yüzden sıcak bakamıyorum.. Emek ve zaman ayırdın sende.. Kıyma ona ve kendine.
ilyas abi kırmızı bir gti'den bahsediyordu abi, pişman olmayacağını sanıyorum, umuyorum.
hayırlı olur umarım diyorum burdan, sonraki kırmızıyı meraklan bekliyoruz ;)

STAK67

hayırlısı olsun abi o mekan bornovadaki mi ? sanırım bide kokoreççi duruyodu orda :D

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 06 Ocak 2012, 09:23:25
abi kıyma bu güzeleeee :D erşan abiyle aynı fikirdeyim!

Onamdar

Çok emek verdin abi etme eyleme kıyma buna :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması