Motor Silk

Başlatan nazm, 04 Ocak 2012, 00:21:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nazm

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce kullandığım bir ürünün sizlerele paylaşmak istedim.
Ürününü adı motor silk bor katkı maddesi ürünü netten buldum yorumlarını araştırınca güzel sonuçlar çıktığını söyleyen kişiler gördüm ve bende denemek istedim.
Ürünü kullanmaya başladıktan 2 gün sonra motor sesinin azaldığını ve motor devri daha rahat aldığını gördüm
Mesela : köye giderken 4 le çıkamadığım noktalardan 4 le rahatla çıktım bu benim kendi teşhisim.
Ama en önemlisi aracın bakımı yapıp yağını değiştirdikten sonra kullanmak.
Aracın sesi sanki % 30 - % 40 daha az emin olun farkettiriyor
Dikkat : ürün sadece bir kez kullanabiliyor araçta . Borun özelliği açısından yapışık sürtünmeyi azalttığı için yağını değiştirseniz bile motor parçalarının üzerinde aslında.

Büyük imza.

nazm

47 TL hepsiburada dan almıştım kargo ücretsiz. 2 gün içinde elime geçti

aaa bu arada deneyecek arkadaşlar varsa araç 50 km yol yapıp motor 15 dk rolantide çalıştıktan sonra motor stop durumda konulacak.

konduktan sonra da bi 15 dk rölantide çalışacak ondan sonra ver gözüne. ben fark edeyim die koyduktan sonra arkadaşa verdim arabayı 2 gün sonra bindin o saman gerçek farkı anladım.
Büyük imza.

ozmo

motor silk eski motorlarda daha iyi sonuçlar veriyor ama uygulamadan önce karbon clean yaptırıp yağını ve yağ filitresini değiştirdikten sonra motora koyarsanız daha iyi sonuç alırsınız.Tabi motora katmadan önce en az bi 10 dakika kutuyuda çalkalamanız gerekiyor.

alper19

Alıntı yapılan: ozmo - 04 Ocak 2012, 09:17:00
motor silk eski motorlarda daha iyi sonuçlar veriyor ama uygulamadan önce karbon clean yaptırıp yağını ve yağ filitresini değiştirdikten sonra motora koyarsanız daha iyi sonuç alırsınız.Tabi motora katmadan önce en az bi 10 dakika kutuyuda çalkalamanız gerekiyor.
+1 aynen katiliyorm motor silk bitik motorlar icin daha iyi

rsb

motor silk ömürlük kalıcı olduğu için rektefiye yaparken sorun çıkardıgını duydum ne derece dogrudur cevap alabilirsem bende kullanabilirim bi dahaki yag degişiminde

5ani5 mk2

motor silk ile en fazla 5000km yapın ve sonra yağınızı degiştrin. buda benden tavsiye  olsun :)
Exclusive Garage

rsb

bilal peki benim söyleediğim konu hakkında bilgin varmı ?

PassatMk2m

kullanımı nasıl yağ değişimini yapıyoruz yağı eksikmi koyuyoruz yada katkıyı depoyamı koyuyoruz.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: rsb - 04 Ocak 2012, 11:06:40
bilal peki benim söyleediğim konu hakkında bilgin varmı ?

evet bununla karşılaşan rektifiyeciler var. bunun için motorunuzda uzun süre tutmayın.
Exclusive Garage

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: PassatMk2m - 04 Ocak 2012, 11:15:04
kullanımı nasıl yağ değişimini yapıyoruz yağı eksikmi koyuyoruz yada katkıyı depoyamı koyuyoruz.

Depoya değil motora konuyor da, castrol yağ üzerinde de kesinlikle katkı ile kullanmayın diyor...Vardır heralde bir bildikleri. Satış politikası olsa desem katkı satışı yağ satışını durduracak değil heralde

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: PassatMk2m - 04 Ocak 2012, 11:15:04

motor yagınızı degiştikden sonra çalışma sıcaklıgındaki motorun yag haznesine ekliyosunuz. en az 15 dk stop etmyosunuz. en fazla 5000 km sonra yagınızı yeniliyosunuz.

Sen koyamısın Bilal derseniz. suan aracımda nano bor var 5000 km oldu yagımı degişicem. MOBİL1 new life 0-40 ile mis gibi binicem :)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: ogretmen_ankara - 04 Ocak 2012, 11:20:41
Depoya değil motora konuyor da, castrol yağ üzerinde de kesinlikle katkı ile kullanmayın diyor...Vardır heralde bir bildikleri. Satış politikası olsa desem katkı satışı yağ satışını durduracak değil heralde

evet castrolde yeterince katkı maddesi var bu nedenle castrol veya mobil1 gibi bazı yaglara özellkle tam senenetik yaglara katkı koyulmaz.
Exclusive Garage

PassatMk2m

Yeni rektefiye olmuş 2000 km deki motora gömlek piston hersey deişmiş motor konulmasında fayda varmıdır :)