6n tek kapıya 6n2 arka tampon ?

Başlatan A.dalga, 02 Ocak 2012, 04:37:23

« önceki - sonraki »

A.dalga

Abilerim Kardeşlerim  :D tek kapı 6n ime  6n2 arka tampon takabilirmiyim sırf tampona plakayı takabilmek için istiyorum bunu bagaj kapagını boşaltıcam komple : ) ne açma kolu ne plaka koyma yeri ne  VW amplemi ne polo yazısı  :D  orjınal tampona plaka yapıştırırsam komik kaçar:) o yüzden böyle bişey düşündüm olur mu sizce  :)

KAAN60

iş sende biter adamım olur dersen olur neden olmasın madem tam tunıng yapıyosun hayal gücünü kullan tampona fiberclaslarla falan yer yapabilirsin bulunduğun yerde imkan vardır eminim.
_-OĞLUM ve POLOM-_

alper19

oluyo islemede gerek yok sanirim :D bizim sokakta vardi bi tane kayserili vatandas arada bi geliyo yapmis onlar bagaj kapaginida 6n2 yapmislar :D

A.dalga

:D  benim bagajım uzaktan kumandayla acılıyo kolu bozulmustu 140 tl istediler bende 5 liraya merkezikilit motoru alıp alarmın bagaj cıkısına bagladım bıde yay uydurdum oraya bastım mı düğmeye acılıyo bagaj  :D  o yüzden bagaj açma koluna ihtiyacım yok onuda iptal herşey ipal etcem :)  orjinal tampona yer yapılabilirse hoş durucak şekilde onuda düşünebilirim  :)  paintte yaptım 2 çeşit resimler aşağıda biri basit işlem bagaj kolu ve VW amplem iptali  diğeri komple iptal  :)

[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/2440/plaka.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/6388/plaka2222.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

gcilingir

Cikma6n2 Bagaj kapisi tak ikisi uyum Lu olur

alper19

Alıntı yapılan: gcilingir - 02 Ocak 2012, 21:18:08
Cikma6n2 Bagaj kapisi tak ikisi uyum Lu olur
stoplerinde degismesi gerekiyo stoplar icerde kaliyo cunku :D

gcilingir

Alıntı yapılan: alper19 - 02 Ocak 2012, 22:25:48
stoplerinde degismesi gerekiyo stoplar icerde kaliyo cunku :D

o zaman 6n satip 6n2 almak en mantiklisi  :D

alper19

Alıntı yapılan: gcilingir - 02 Ocak 2012, 22:30:17
o zaman 6n satip 6n2 almak en mantiklisi  :D
tabi oda bi bakis acisi :D
yada bi fiberciye gitmek :D

PoloGTI

Ugrastırabilir.

arka farların alttaki parca 6n2 de daha ince ve tamponda ona göre biraz yukarı cıkıyor 6nde dümdüz geliyor  :) ön tampon olabilir ama ikisinide tam ortanadan keserek birleştirilip yapılıyor diye duymustum  :)
Vw Polo 6N

06kzn39

fibercide ne tamponlar var hiç uğraşma yurt dışı fotoları incele ona göre yaptır derim

orca

bence o arabaya yakışır güzel bi çelik jant ve arkaya güzel bir spoyler koy hatta bide imkanın ve gücün varsa bide sunroof o zaman tamponla stopla uğraşmana gerek kalmaz ve aracın gerçekten güzel durur  ;)
RedMercury

A.dalga

: ) vlla yapacagım şey belli 2 çeşit spoyler var biri 100 lira biri 200   200 tl olan model spoyler VW ve bagaj açma kolu iptali Beyaz 195 45 15 jant lastik + 8-10 cm yere basmak logosuz ön panjur gerisi kaput altı  :D

red polo

10 cm yere basarsan sürter lastikler ama  ;)

vw6n

6n ve 6n2 tamponlarını ortadan kesip üst kısımlarını birbiriyle değiştiriyorsun ozaman oluyor yurt dışında yapanlar böyle yapıyor ama önce tampon tamiri yapan yerlere danış nasıl birleştiririz diye kolay gelsin  ;)