pazar günü istanbul mk1 bulusması yapılsa kimler gelir?

Başlatan mk1afu56, 02 Ocak 2012, 21:39:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk1afu56

herkese selam  yeni bir  1981 tek kapı golf gld sahibiyim, mk1 kullanıcısı arkadaslarla tanısıp muhabbet etmek isterim,katılım olurmu acaba?anadolu yakası göztepe de ikamet ediyorum.

SNCKTR

bilmem ama kalabalık olmaz neden dersen suan sıtede kendı aracım dahıl 4 tane mk1 toplanıyor 3'u yarı tatıle bıtecek ınş. zaten yarı tatılde yapılır mk1 bulusması

mk1afu56

bende ozamana ufak tefek eksıklerı tamamlamıs olurum ,benımkıde bu halından daha ıyı olucak ozaman ama yınede katılımı takıp edicem.

arda_86xxx

aslında iyi olabilir ama serhat ın dediği doğru istersen biraz daha zaman geçsin öyle konuyu canlandırırız ama genede buluşma yapılırsa iyi eğlenceler dilerim..
Alıntı yapılan: mk1afu56 - 02 Ocak 2012, 21:39:23
herkese selam  yeni bir  1981 tek kapı golf gld sahibiyim, mk1 kullanıcısı arkadaslarla tanısıp muhabbet etmek isterim,katılım olurmu acaba?anadolu yakası göztepe de ikamet ediyorum.

mukad

ben gelirim mangalımı alıp

GolfMk1Cabrio

Sabredin sabredin yazın yapıcaz biz o işi şimdi olmaz  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

AG0463

GTD

chemisamet

Alıntı yapılan: rsb - 03 Ocak 2012, 23:15:54
gençler yol açın geliyorum :) mangal mı dedi biri :)
abı ıyı guzelde ben baya üşüttüm ya hastayıım (neyse benım ufaklık getırır benı)

mukad

ay sonu gibi yapalım havanın durumuna göre aynı yerde yer iyi bence rahat oluyo arbaları rahatca cekeriz drift yaparlar falan

TanerErbay

Alıntı yapılan: mukad - 04 Ocak 2012, 11:16:32
ay sonu gibi yapalım havanın durumuna göre aynı yerde yer iyi bence rahat oluyo arbaları rahatca cekeriz drift yaparlar falan

aynen öyle yapalim, ama LÜTFEN bu sefer drift filan yapan olmasin, huzurumuz kacmasin :)

AG0463

GTD

mk1afu56

genel katılım bıraz daha belmek yönünde , günesli bir gün gelmesini beklicez  galiba , bu hafta sonu sagnak yagıs olucakmıs malesef...