Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO 6n 1.6 8v Açık hava filtresi - Sayfa 4

POLO 6n 1.6 8v Açık hava filtresi

Başlatan A.dalga, 24 Aralık 2011, 15:41:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ggtoker

hadi bakalım resımlerı beklıyoruz en kısa zamanda....

nomoremx

konuyu hortlattım ama bende 6n2 polo var hersey tamam da boru ıhtıyacım var metal veya alımınym seklınde  satacak olan var mı?

ggtoker

Alıntı yapılan: nomoremx - 18 Haziran 2012, 22:57:32
konuyu hortlattım ama bende 6n2 polo var hersey tamam da boru ıhtıyacım var metal veya alımınym seklınde  satacak olan var mı?

bence hiç boru işine girme carbon filtre tak daha cok randıman alırsın hemde aracın rahatlar....

rsb

Alıntı yapılan: ggtoker - 19 Haziran 2012, 00:43:22
bence hiç boru işine girme carbon filtre tak daha cok randıman alırsın hemde aracın rahatlar....

mesela ?? örneklerle gel hacı :) link koy marka  örnek ver  ;) 

ggtoker

Alıntı yapılan: rsb - 19 Haziran 2012, 13:38:17
mesela ?? örneklerle gel hacı :) link koy marka  örnek ver  ;)  

http://www.modifiye.com.tr/tuning/4230-205-Simota-Universal-Karbon-Acik-Hava-Filtresi-70mm.aspx

fiyat kaliteye gore normal.... ama tercih edecek arkadaşların aracları 16v ve üstü olmalıkı istediği sesi alsın.... 8v olan arkadaşlar ses alır ama beklentiyi karsılamayabilir.....

rsb

olsa  senin gibi GTI  mız 300 liraya  kıyar  alırdım bi tane :)  8V motora   koyulmazki bu :)

ggtoker

Alıntı yapılan: rsb - 23 Haziran 2012, 09:07:02
olsa  senin gibi GTI  mız 300 liraya  kıyar  alırdım bi tane :)  8V motora   koyulmazki bu :)

:D :D