tüm projeler satıldı

Başlatan oktaygedikli, 30 Aralık 2011, 19:32:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Arkadaşlar 3. golf mk2 mi geçen hafta bildiğiniz üzere sattım ve aklımda olan hep mk1  yapmaktı sahibinden.com da ilandada görmüş olan arkadaşlar vardır elbet  3 günlük konya düzce ankara seyahati sonunda  1984 model GOLF MK1 RABBİT i almak nasip oldu korkuluda olsa ANKARA dan TRABZONA eksoz muayne sigorta tüp işletmesi araç muaynesi yani sıfır evrakla cezasız 30/12/2012 tarihi saat 04:00 da düşmeyi başarabildim önümüzdeki günlerde aracın muayne tüp işletmesi motor yürür aksamı eksiklerini tamamlayıp korkusuz sürüş moduna geçtikten sonra  söküp baştan toplucam eksiklerimde olursa yardımınızı beklicem  :). günler geçtikce fotolu yapılan iş ve görüşmek dileğiyle  :)

oktaygedikli

06kzn39

suskun

Allah kaza bela vermesin aracı biliyorum sürekli görüyodum  :tamamdir
H.G WORKS

oktaygedikli

sağol kardeşim ama PLAKA yı değişicem ne yazık  :( trabzonda  :) 61 :) plaka harici biraz sıkıntılı oluyor.

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

STAK67

hayırlı olsun  :) dışı çok hoş görünüyo ilanıda favorilerimdeydi ama içi vahimmiş :) kolay gelsin çok iyi bi hal alacağına eminim

5ani5 mk2

hayyırlı olsunn mk2 iyiyydi aslında ama  buda iyi olurr inşşş:)
Exclusive Garage

oktaygedikli

Alıntı yapılan: omertek - 30 Aralık 2011, 20:36:29
Hayırlı olsun

sagol kardeşim

Alıntı yapılan: STAK67 - 30 Aralık 2011, 21:28:29
hayırlı olsun  :) dışı çok hoş görünüyo ilanıda favorilerimdeydi ama içi vahimmiş :) kolay gelsin çok iyi bi hal alacağına eminim

sağol kardeşim evet biraz ugrasıcaz ama napalım sonucu iyi olucagına inandık birkere

arda_86xxx

mertkoray

hayırlı olsun
güle güle kullan