hararet yükselmiyor

Başlatan silentleges, 29 Aralık 2011, 11:17:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silentleges

arkadaşlar şehir içinde hararet normal normal dediğim de 90 da sabit kalmıyor düşüyor çıkıyor falan.ama uzun yola çıktığımda dibe vuruyor ne yapmam lazım?bu normal mi

silentleges

bu ara termostadıda yeni değiştirdim ama hala aynı

freegane

gösterge arızalı olabilir mi  ::)  uzun yolda dibe vurduğunda kalorifer soğuk hava mı veriyor sıcak hava mı?

ggtoker

bendede aynı sıkıntı var..... sen ustana tekrardan gotur baksın tekrardan...

ggtoker

http://www.vwtr.net/forum/polo-6n/kalorifer-sorunu-t26521.0.html

bu konudada aynı sorun atrtısılıyor... belki işine yarayacak cevapları bulabılırsın....

gcilingir

hareret müşüründe  büyük ihtimal.taktır bilgisayardan da sildir arızayı   bende de oldu aynı sorun giderken pat die düşüyordu sıfıra sonra kafasına göre çıkıyordu.müşür değişti tekrarlamadı sonra

silentleges

uzum yola çıktığımda donuyorum nuzun yola gitmek istemiyorum soğuk hava geliyor şehir içinde gayet güzel

ggtoker

arkadasımızın dediği gibi hararet müşüründen olabilir.....

freegane

geçici bir öneri ama bu arıza giderilmeden önce uzun yola çıkmak durumunda kalırsan panjurun arkasından radyatörün önüne bir karton koy,en azından donmazsın  :)

silentleges

ustama gittim arkadaşlar yapacak bi şey yok dedi opellerdede aynı sıkıntı var dedi.bu şekilde mi kullanacağız kış aylarında???

ggtoker

dostum sen o zmn ustayı değiştir... olurmu oyle sey... bir sıkıntısı warsa ıllakı cozumude wardır....

silentleges

senin sıkıntı gitti mi artık kardeş?(toker)

Ragno

Hocam olur mu öyle şey, kalorifer gayet iyi ısıtıyor bizim araçlarda. Sizi arıza müşürde olabilir. İlk akla gelen termostat ama onu değiştirmişsiniz. Ustayı da değiştirirseiz sorununuz hallolur  ;)