Çift Mühür App. Beşiktaş Baskı.

Başlatan AG0463, 12 Aralık 2011, 00:18:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AG0463

abi önce yamuk olan plakanı düzeltmeyle başla bence =)

Alıntı yapılan: by_burak - 13 Aralık 2011, 15:27:27
:D :D :D
bahçeşehir style  :D

bahçeşehirdeki kişi profili cok yanlış yansıtılmış =) hepimz ferrari ye maseratiye binmiyoruz =) ayıp ediyosunz.
GTD

ALPER.

plakayı pazartesi günü osmaniye emniyetinden çıkarttım

son ve kesin karar, çift mühür olayı kalktı arkadaşlar, sadece cemiyet mühürü var

polis benim plakaya mühür vurmadı kalktı dedi, bilseydim app bastırırdım dedim

TwinCept

Görsel olarak ben gördüm çok beğendim güle güle kullan azam , tasarımcııı kardeşim senide beklerizz kıpraşımsız adam seni  ;D ;D ;D

BURAKMURAT

Değişik modellerdede yaptırabiliyormuyuz ? Sadece bu şekil mi var ? İnternet sitesi mevcut mu yaptırdıgınız yerin yapılan örneklere bakmak için . Teşşekkürler şimdiden iyi forumlar .

AG0463

Bu arkadaş sadece bu tarz yaptırıyo sanırm. internet sitesi mevcut deil. başka bi sitede benim ilk mesajda yazıgımın aynılarını yazarak ilan actı. deli gibi satış yapıyo güvenebilrsinz.
GTD

Londonn

aynı reklam sahibindende var.daha çok ucuza yapıyorlar.link vermek yasak degilse bi kaç tanede ben link koyarım.cemiyet mühürü falan filan ne ararsan var.30tlden fiyatlar başlıyor

AG0463

denek tahtası olmak istemedim acıkcası aynı ilanı ben de veririm sonucta ama ne geleceginden emin olamıyosun. bunu ben aldıüğım icin sizde benm gibi düşünüyosanız diye verdim. dediin gibi tanesi 15 liraya yapanda var.
GTD

o.bilge

piyangodan bişeyler çıkarsa ilk iş bunu yaptırıcam. hala devam ediyordur umarım.

AG0463

ediyo ediyo 1 arkadasım aldı. hatta rsb(reha) da alıcak sanırm bizim forumdan.
GTD

rsb

he ya niyetim var ... 2012 de ilik yapıcagım şey app + stop olacak gibi ...

kemal_koker

bu arkadas ıstanbulda mı yapıyor bu işi ? bana 27 plaka cıkartıp muhurletebilcek mi ?tek muhur olsa yeter cunku sımdı kı plakamda tek muhurlu

AG0463

arayıp konusursanız daha iyi olur . 27 de basar 61de tek mühür çift mühür o sizin isteğinize baglı =) bastıktan sonra kargoya veriyo hemen.
GTD

kemal_koker

haklısın ben arayıp konusursam daha saglıklı olur. tsk ederim :)

AG0463

GTD