Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 4

golf 4

Başlatan ercan başoğlu, 27 Aralık 2011, 13:49:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ercan başoğlu

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım işte bu da benim arabam eksik veya fazlalık bişiler varsa görüşlerinizi bekliyorum. resim yükleyemiyorum nedenini bilen varmı acaba.

eren06

hayırlı olsun ercan kardeş allah kaza bela vermesin..

maminci

Farları içten karartırsanız çok güzel durur. Arka bagaj üstü rüzgarlık olabilir.

ercan başoğlu

sağolun arkadaşlar cümlemizi allah kazadan beladan korusun...  farlar orjinal hella sökmek istemiyorum.... iç kenarları zaten füme ama siyah olsaydı daha iyi olabilirdi, dediğin gibi arkadaş sağol..

SameTrb

tampon sınyallerını sız mı taktınız nerden temın ettınız ?

freegane

Farlarınız Hella Celis,bence de hiç el sürmeyin. Tampon sinyallerinide kim taktıysa gerçekten orjinali gibi olmuş. Güzel araba maşallah,kazasız belasız  :tamamdir

deli_kan57

hayırlı olsun kardeş.ALLAH kaza bela vermesin. güle güle kullan inşaALLAH. jantlardan hevesini alınca değiştirirsen iyi olur.gtı jantı hiç yakışmıyor bu araca  ;)

rene

farlar çok güzelmiş hakkaten ya tek olmayan sinan arkadaşın dediği gibi jantlar..

ercan başoğlu

sağolun arkadaşlar.... sizinde dediğiniz gibi jant konusu derin konu.. başka jant modelleri var biliyorum ama , bu jantları kullanmasam aklım kalırdı... önereceğiniz bir jant modeli varmı ?....   tampon sinyallerini 100 tl ye aldım ve ben taktım , yurt dışından bir arkadaşım günderdi sadece american golf 4 lerde olan bir sinyal modeli biliyorsunuzdur belki , isteyen arkadaşlara temin edebilirim..

rene

Valla ben isterim amerikan sinyallerden ama kesme biçme işi gözümde büyüyor oraya kablo çekimi o bölgenin kesimi tampon sökülecek falan kolay iş değil sen nasıl yaptın :)

hakkihakan

Araba kusursuz ya helal olsun kardeşim benim
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

leonerdi

Alıntı yapılan: rene - 14 Ocak 2012, 21:00:31
Valla ben isterim amerikan sinyallerden ama kesme biçme işi gözümde büyüyor oraya kablo çekimi o bölgenin kesimi tampon sökülecek falan kolay iş değil sen nasıl yaptın :)
+1