Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
alpers3 dükkan ne arıyosan - Sayfa 37

alpers3 dükkan ne arıyosan

Başlatan suskun, 04 Kasım 2010, 20:35:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalcil

Valla erci, daha önce konusunu açmıştım. Aracı aldığım hafta 2,500 tl masraf yaptım. Lazımmıydı. Kimine göre hayır. Bana göre evet. Kıl olmayacaksın fazla. Sonra zararlı çıkıyorsun :) Daha projeler var kafada ama maddiyattan STOP dedik şimdilik :)

Han

Bende aynı senin gibiyim şuan 16.000den fazla harcadım daha ortada bir şey yok anlayamadım noluyor nereye gidiyor :D çok haklısın zaarı cebe oluyor ama kafamız anca rahat ediyor boşver devam edelim biz bildiğimiz gibi :D sonuçta bizim mutluluğumuzdan öte şey yok .)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ggtoker

yaa abi termostadda sıkıntı yasıyorum...  95 model 1.6 aee motor aracım ona uygun termostad lazım yan sanayi orjinal orj 2. el hepsi işimi görür...

alpers3

haftaya ıkı tane polo gelecek 99 we 2000 model hacım haber werırım ne ıstıosan onlardan soker ısını gormeye calısırız :tamamdir

babigo

alper hocam benim resimler çekildimi acaba

Han

Alıntı yapılan: alpers3 - 24 Aralık 2011, 21:17:33
haftaya ıkı tane polo gelecek 99 we 2000 model hacım haber werırım ne ıstıosan onlardan soker ısını gormeye calısırız :tamamdir
kanka tek kapı en az 1.6 mk1 varmı temiz gti da olur :D benzinli olcak :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

alpers3

Alıntı yapılan: babigo - 24 Aralık 2011, 21:32:17
alper hocam benim resimler çekildimi acaba
hacım bugun cmrtesıydı malum ıslerımız normalden yogun oluyo depoya gıdıp o ısle ılgılenemedım ama pazartesı musaıt oluruz su ankı goruntude o zaman kesın hallederım :tamamdir

alpers3

Alıntı yapılan: Han - 24 Aralık 2011, 21:34:08
kanka tek kapı en az 1.6 mk1 varmı temiz gti da olur :D benzinli olcak :D
temız bulursam bı tanede ben yapayım dıom kanka:D

suskun

H.G WORKS

babigo

alpers3

nc212

usta özelden mesaj gönderdim görüşebilirsek

alpers3