vw dijital hız göstergesi

Başlatan berk001, 16 Aralık 2011, 22:04:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berk001

vw caddy de eski kasa trip tuşuyla dijital hız göstergesinin açıldığını duymuştum denedim olmadı  sadece ø bu işaret vardı yanında km/h yazıyordu hızlandım olmadı sizce neden böyle
ııııııııııııııııı[]ı volume ıııııııııııııııııı[]ı bass ııııııııııııııııııı[]ı treable

berk001

:-\niye kimse cevap vermiyor :'(
ııııııııııııııııı[]ı volume ıııııııııııııııııı[]ı bass ııııııııııııııııııı[]ı treable

ADEMÜÇÜNCÜ

BENİM  t4 de , kilometre sıfırlama tuşuna kontak on konumundayken uzunca basınca dijital devir saati çıkıyor,caddy de benzer brşey olabilr

berk001

CoX_BoY

ben onu 94 golfte de gördüm kontagı on durumda iken tusa basılı tutuyor sonra kontaga basıyor du devir saati cıkıyordu

kadr1996

t5 lerde varmı böle bişeler ?

okaykay_1

yeni duyuyorum bende 98 golfm vardı olaydı denerdik:d
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

rsb

97 polo var   denemek isterim ama  geri çevirmek için ne lazım

brkdmr38

kontağı kapatınca normal km yazıyor çevirmek için birşeye gerek yok
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ordulu

bizim 2004 model 1.9 cıtyvan transporter ımız var.peki bizim arabada olur mu? saygılar :D ;D

berk001

Alıntı yapılan: ordulu - 18 Ocak 2012, 21:06:10
bizim 2004 model 1.9 cıtyvan transporter ımız var.peki bizim arabada olur mu? saygılar :D ;D

olur mu bilmem ama denemekte yarar var!!

ordulu

Alıntı yapılan: berk001 - 19 Ocak 2012, 13:21:51

olur mu bilmem ama denemekte yarar var!!

ilginiz için teşekkürler  ;)

berk001

Alıntı yapılan: ordulu - 19 Ocak 2012, 16:18:43
ilginiz için teşekkürler  ;)

Rica ederim sonuçları iletirsen sevinirim merak ettim

ordulu

tmm yarın denerim ve iletirim  8)