polo 6r & bmw 1 serisi ... şaşırtıcı hemde çooooOOookkk

Başlatan Londonn, 18 Aralık 2011, 04:10:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Londonn

arkadaslar foto'yu türkiye'nin trajli büyük bir gazeteden telefon ile çektim ve şaşırdım..paylaşmak istedim. bariz belli , okunaklı ; net bir resim ve açıklamalı..neyse olayı okuyunca anlıcaksınız..yorumlarınız bekliyorum

[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/1068/07122011037.th.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

büyük boy için resme tıklayın

kemal_koker

geçen yolda gördüm.ön farlar ve tampon başarılı ama arka kısım ciddi anlamda polo 6r yi andırıyor.

ozgun88

ayrıntılı inceleme şansım oldu yeni bir 1ler harika olmuş fiyatlarda harika tabi

TwinCept

bmw 1 serisinin ilk nesilinin  çizgileri bile polo 6r andırıyor.2012 modeli önden 7 serisi bmw arka kısmı ise polo 6r diye bilirim.Buda 6r kullanıcılarını gururlandırıyor :p

o.bilge

stoplar bagaj kapağı spoyler falan bildiğin aynı. bizim yan sanayi yedek parça fiyatları uçacaaaaaak

DAS AUTO.

aynen ben trafikte 300 m ileride beyazını gördüm ilk başta dedim herhalde bizim azam dır bu  :D fakat yanına gelince baktım   bmw miş önden tırt bizim polonun vahşi görünümü daha iyi fakat o aka stoplar bizim poloda olcak egzosta ortadan çıkacak işte on numara  ama merak etmeyin azam yakında bmw deki stopları matkapla deler geçer yapar poloya :D  bizde bilgisini alırız ondan :)  ne demişler almanlar bmw yi satmak için volkswageni binmek için yapmışlar ;)

AG0463

la olm o kadar da cok sey yapmadım yaa. :D adım cıkmıs 9a inmez 8e =)
GTD

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Aralık 2011, 23:37:58
adın çıkmış 463'e :D

AG0463

GTD

DAS AUTO.

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Aralık 2011, 23:37:58

:D ;D estafirullah azam ,, yeteneklisin bunu kabullendik ;)
ama yinede her zaman dediğim gibi;     azam + volkswagen = porsche neymiş :D :p