Bir hayalim var.Golf hakkında.

Başlatan hakkihakan, 17 Aralık 2011, 19:39:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakkihakan

Gunumuzde bircok cok araba modeli ve markası var.Golf aracımızın efsane oldugunu artık nadir kişiler biliyor diye dusunuyorum.Ben isterdim golf 1 den 6'ya kadar olan tum modellerde yada %10'unda hic değilse bir sticker yada clup gibi bir arma olsun ''LEGEND'' ifadeside içinde geçsin.Boyle bir proje yapsak bastırsak kaç kişi alırdı acaba? Fiyatı cuzi tutsak 3-5 tl gibi.

DESTEKLEYEN VARSA BELİRTSİN ARKADASLAR. Ticari bir olay değildir.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

bermuda24

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

PoloGTI

Vw Polo 6N

MeTHea35

CoX_BoY

+1 alırım mk1 gti efsanesini özellikle yaşatmak istiyorum

hakkihakan

Abi yasayalım yasatalım.Demesinler sonra sıradan bir arac :)  Reno hyundai kia değil ki bu.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

SpeedyTR

STAK67

cgty.ank

katılıyorumm bu projeye ama ingilizce kelime değilde Türkçe  kullanmak biraz daha mantıklı geliyor bana Türkiye de yaşıyoruz sonuçda ve bir çok insan bilmiyordur bu kelimenin karşılığını.

almanca dersen ona sözüm olmaz çünkü golf bi alman aracı.

cyber34

hakkihakan

Ahh be kardeşim turkce yazdınmı keko oluyorsun bizim memlekette ''Efsane'' yazarsak hoş tepkiler alacagımızı hic sanmıyorum.Araba yabancı zaten yazı yabancı olsa ne olur :)

cavanozz

Alıntı yapılan: cgty.ank - 18 Aralık 2011, 14:32:56
katılıyorumm bu projeye ama ingilizce kelime değilde Türkçe  kullanmak biraz daha mantıklı geliyor bana Türkiye de yaşıyoruz sonuçda ve bir çok insan bilmiyordur bu kelimenin karşılığını.

almanca dersen ona sözüm olmaz çünkü golf bi alman aracı.

türkçe olabilirdi ama şu tofaşcılar olmasaydı olurdu..   ingilizce olması daha iyi  >:D
yeni yine yeniden..!! 8)