Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
arkadaşlar bi yardım lütfenn

arkadaşlar bi yardım lütfenn

Başlatan msay26, 14 Aralık 2011, 13:14:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

msay26

aranıza yenı katıldım bende 2000 model 1.6 trendlıne bora var aldıgımda camı catlaktı yagmur yagdıgında direksiyonun altındakı döşeme sırılsıklam oluyo bende cam catlak ondandır deyıp camı degıstırdım fakat hala aynı sey oluyo yıkamada da ıslanıyoo bana bu konuda bı yardımcı olursanız mınnettar olurum neresıne baktırmam gerekıyo

OffLineR

Forumda bu konuyla ilgili bilgi olan onlarca konu var.
Arama menüsünü kullanarak aradığınız cevabı bulabilirsiniz.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

msay26

msay26

bulamadım kardeş . bı yardım edermısın?

nizam

aracın su tahliye kanalları tıkanmıs olabilir yapacagınız sey belli silecek bölümünde ki plastik bölmeyi çıkarıp içinde ki pisliği temizleyiniz.
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

msay26

Frequency

Ayrıca kapılarınızı da kontrol ettirin, kapı içi tahliye delikleri de zamanla tıkanıp buna benzer durumlar çıkabiliyor.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

ALPER.

msay26

teşekkürler cvp verdıgınız ıcın.hepsini deniycem 8)

msay26

arkadaşlar hala bı care bulamadım arabamı su alıcak .sınır olmaya basladımdedıgınız herseyı denedım .var mı aklınıza gelen baska bısey bu konuyla ılgılı . yardımcı olursanız sevınırım. :-[

nizam

döseme ne taraftan ıslanıyor belki su arka taraftan gelebilir bir oyuk bulduysa veya kapı içlerindende olabilir

Yunus EMRE

msay26

Alıntı yapılan: nizam - 17 Ocak 2012, 14:58:29
döseme ne taraftan ıslanıyor belki su arka taraftan gelebilir bir oyuk bulduysa veya kapı içlerindende olabilir
pedalların altındaki döşeme ıslanıyor kardes polen filtresini bile deiştirdim . daha ne yapsam bılmıyorum. :'(

nizam

su bir yerden yol bulmuş oradan geliyor gibi silecek motorunun üstünde ki muhafazayı söktün mü hiç oralarada bak aracın kablo tesisatı oralardan geçiyor belki yıprandı veya pislik doldu o yüzden su akıntısı araba içine geliyor

Yunus EMRE

ALPER.

hemşerim sağlam bir oto döşemecisine gideceksin, bir yandan su tutacaksınız bir yandan nerden karşılıyor su ona bakacaksınız onun başka bir yolu yok