Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OffLineR's Golf MKIV - Air Ride - Sayfa 136

OffLineR's Golf MKIV - Air Ride

Başlatan OffLineR, 12 Mayıs 2008, 09:37:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sadoes

bukadar yere yakın arabayı nasıl sürüyosun çok merak ediyorum gerçekten.malum türkiye yolları bol çukurlu kasisler biçimsiz,kimisi dağ gibi dimdik,kimisi hendek gibi.şehir içi kullanımda çok zorlukları var mı? :)

rsb

bu konuya bişey yazıldığında o kadar çok meraklanıyorumki acaba koray abi  gene arabaya ne yaptı diye :)

ØSîRîS

Alıntı yapılan: sadoes - 13 Aralık 2011, 18:30:19
bukadar yere yakın arabayı nasıl sürüyosun çok merak ediyorum gerçekten.malum türkiye yolları bol çukurlu kasisler biçimsiz,kimisi dağ gibi dimdik,kimisi hendek gibi.şehir içi kullanımda çok zorlukları var mı? :)

o aracın yüksekliği ayarlanabiliyor..

ReDDeviL

Alıntı yapılan: sadoes - 13 Aralık 2011, 18:30:19
Hiç bir zorluğu yok tıs tıs inip kalkıyor  ;)
ADK

yesilkrt

Alıntı yapılan: rsb - 13 Aralık 2011, 18:33:08
bu konuya bişey yazıldığında o kadar çok meraklanıyorumki acaba koray abi  gene arabaya ne yaptı diye :)
hahaha  o yüzden konuya bakmaktayım şu an :D
MK-IV- Comfortline

OffLineR

Beklentileri çok mu yükselttim ne  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: OffLineR - 14 Aralık 2011, 00:36:43
Beklentileri çok mu yükselttim ne  :D
Buluşmalardada göremiyoruz artık kuzuyu  :bekleriz:  :bekleriz:
ADK

OffLineR

Müsait olamıyorum bu aralar.
Kusura bakmayın.

cavanozz

koray sen iş bankasındamı çalışıyorsun.. bugün senin aracı otoparkında görmüşler pısmış şekilde  :)  >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

OffLineR

cavanozz

orda çalışan vosvos'cu bir dostum var.. otoparkta senin aracı görünce hemen telefona yapışmış beni arıyor
konuşma aynen şu; "kanka burda bi golf 4 var yerle bir lan manyak bişey"  ;D   ;D  bende dedim KD plakamı  "he" deyince mevzu çözüldü  ;D   >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

OffLineR

cavanozz

Alıntı yapılan: OffLineR - 15 Aralık 2011, 16:11:01
Şoku atlatmış mı  :)

atlatmış atlatmış sıkıntı yok..  eğer karşılaşırsanız adı kıvanç, tanışın bir çay için..  senden iyi olmasın süper insandır  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

OffLineR

İkinci kompresörüm geliyor  :D