11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması fotolar

Başlatan musa, 11 Aralık 2011, 17:05:59

« önceki - sonraki »

Han

Valla orda pek bir şey olmadı lpg de idi zaten integra ama uzun yolda güzel uzuyordu :D alışverişe giderken hoştu :)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

sheker_

Alıntı yapılan: Han - 11 Aralık 2011, 21:53:14
Valla orda pek bir şey olmadı lpg de idi zaten integra ama uzun yolda güzel uzuyordu :D alışverişe giderken hoştu :)

illaki abi 2.0 makine o gitmesinde benmi gidiyim uzun yolda.=) gemi gibi araba

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: chemisamet - 11 Aralık 2011, 21:31:22
Honda VS Yerli Mercedes
http://www.izlesene.com/video/2011-umraniye-vwtr-bulusmasi/5241725

hayda bunlarr kimya bizden diill dimi. onedir abiyaa ben çakıla için acıyarak sokarım aracııı adamlar neler  yapıyoo. ama işde araçlarını sevmeyen 2 kişi 2 marka. yapıcagım en son şey olsa yine yapmam böle bişi.
Exclusive Garage

sheker_

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 11 Aralık 2011, 21:57:07
hayda bunlarr kimya bizden diill dimi. onedir abiyaa ben çakıla için acıyarak sokarım aracııı adamlar neler  yapıyoo. ama işde araçlarını sevmeyen 2 kişi 2 marka. yapıcagım en son şey olsa yine yapmam böle bişi.
:tamamdir :tamamdir

sheker_

Bu logo getircek olup gelmeyen arkadaştan bi ricam olucak . logoları kargolarsa çok  sevincem 2. mk1 yaklaşık 2 senedir ulaşamadım logolara  :(

gcilingir

ReDDeviL

Gelenlerin ayağına sağlık , tanımadığım çok kişi  olsada tanıştığıma memlun oldum, katılım yüksekti ama benim şahi fikrim daha çok olabilirdi çünkü her gittiğim buluşmada farklı kişiler görüyorum herkez aynı anda bir buluşmaya katılsa 30 araba rahat oluruz zaten , mangal için de uğraşan arkadaşların ellerine sağlık çok emek harcadılar gerçekten  :tamamdir

Video ya gelince , benimde izlerken içim gitti açıkçası , ben olsam bende kıyamazdım aracıma mıcırda o zararları vermeye , ben bir ara bir yere kadar gittim geldiğimde yanlanıyordu , anladığım kadarıyla şahin bizim toplulugu görünce gaza gelmiş , ama kendi fikrim burda gücenmece darılmaca olmasın, buluşmalarda bu tarz şeyler güzel olmuyor bence  :)
ADK

AG0463

neyse  video konusunu cok uzatmayalm. fotoğrafları alalm :D
GTD

metalcil

Buluşma mükemmel olmuş, neler kaçırdığımı görünce çok üzüldüm. Ne yapalım önce ekmek parası, malum çalıştım. Eğer katılmış olsaydım bol bol Sticker dağıtacaktım. Artık bir sonraki buluşmaya inşallah.
Caner yarın (yada salı, çarşamba olabilir) konu açacağım Sticker için.. Artık kargo ile biraz gönderelim.
Bir sonraki buluşmayı  kaçırmak istemiyoruuuuum :)

ReDDeviL

ADK

arda_86xxx

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 11 Aralık 2011, 22:05:55
Gelenlerin ayağına sağlık , tanımadığım çok kişi  olsada tanıştığıma memlun oldum, katılım yüksekti ama benim şahi fikrim daha çok olabilirdi çünkü her gittiğim buluşmada farklı kişiler görüyorum herkez aynı anda bir buluşmaya katılsa 30 araba rahat oluruz zaten , mangal için de uğraşan arkadaşların ellerine sağlık çok emek harcadılar gerçekten  :tamamdir

Video ya gelince , benimde izlerken içim gitti açıkçası , ben olsam bende kıyamazdım aracıma mıcırda o zararları vermeye , ben bir ara bir yere kadar gittim geldiğimde yanlanıyordu , anladığım kadarıyla şahin bizim toplulugu görünce gaza gelmiş , ama kendi fikrim burda gücenmece darılmaca olmasın, buluşmalarda bu tarz şeyler güzel olmuyor bence  :)
:sevgi: :sevgi: :tamamdir :tamamdir

AG0463

ne emri estağfurullah.. :D konunun adı fotoğraflar olduğu icin dedim ben :D
GTD

AG0463

bu arada avrupa yakasında JDM fuhuşu oldu haberinz olsn :D :D :D rabbiti gören fake vtec, çakma GTI= TDI karşısında çaresiz kaldı :D
GTD

arda_86xxx

rabbit mukemmel saldırısı ve cıkardığı sesten urken vtec :):) çakma gtı gorunce afalladı  ;D ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: AG0463 - 11 Aralık 2011, 22:41:50
bu arada avrupa yakasında JDM fuhuşu oldu haberinz olsn :D :D :D rabbiti gören fake vtec, çakma GTI= TDI karşısında çaresiz kaldı :D