11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması fotolar

Başlatan musa, 11 Aralık 2011, 17:05:59

« önceki - sonraki »

tech_00

Yenı tanıstıgım dostlar ve tum dostlar eklemek ıstersenız facebook adresım Berk Tansel = http://www.facebook.com/profile.php?id=100001133172314

Han

Buluşmaya giderken arada bir kaç fotoğraf oda molalarda alayım dedim onları bile zor aldım giderken de muhabbet çok koyuydu
sonra mekana gidince muhabbet etmekten fotoğraf alamadım doyamadım :)

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mukad

Arkadaslar her şey superdi güzel buluşma oldu herkesin ayağına saglık

Han

Mukadder en çok yorulan dostlardan birisin yemek yemediysemde eline koluna sağlık (tavukla aram yok ondan yemedim, muhabbetle doydum zaten) hepiniz süper dostlarsınız.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

tech_00

Alıntı yapılan: Han - 11 Aralık 2011, 19:35:58
Mukadder en çok yorulan dostlardan birisin yemek yemediysemde eline koluna sağlık (tavukla aram yok ondan yemedim, muhabbetle doydum zaten) hepiniz süper dostlarsınız.
:tamamdir :sevgi:

chemisamet

Kimseyi kayıramıyorum herkes kardeş sanki maşaallah muhabbetlere doyamadım ..
Ama mukadder abının ellerıne saglık . :melek: :melek: :melek: :melek:.
Emrah (bedenci) kardesımın fırçasını yiyince karnım biraz doydu sonrada Mukadder abı.. :D :D :D :t :t :t
Burak ellerin dert gormesın buyuk masraftan kurtandın benı..
AGALAR HERSEY SUPERDI::::::::: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

CoX_BoY

Alıntı yapılan: chemisamet - 11 Aralık 2011, 19:56:43
Kimseyi kayıramıyorum herkes kardeş sanki maşaallah muhabbetlere doyamadım ..
Ama mukadder abının ellerıne saglık . :melek: :melek: :melek: :melek:.
Emrah (bedenci) kardesımın fırçasını yiyince karnım biraz doydu sonrada Mukadder abı.. :D :D :D :t :t :t
Burak ellerin dert gormesın buyuk masraftan kurtandın benı..
AGALAR HERSEY SUPERDI::::::::: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

fırca falan yok ya üzüldüm bian tepkide bulundum ama haksızmıyım buji kabloların oksit yapmış küflenmiş yazık VWlerimize
hersey cok güzeldi herkezin ayağına koluna sağlık

GolfMk1Cabrio

Buluşma çok iyi geçmiş belli keşke gelmek kısmet olsaydı bi daha kine arabasızda olsa gelicem İnşallah  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

CoX_BoY

Alıntı yapılan: mukad - 11 Aralık 2011, 19:34:16
Arkadaslar her şey superdi güzel buluşma oldu herkesin ayağına saglık
abi eline koluna sağlık cok güzeldi mangal cay  :tamamdir :tamamdir :tamamdir abi unutulan masa örtüsü maşa ve bıcak seninmiydi :D

GolfMk1Cabrio

Onur abi eğer nikelaj tamponlarla takılıcaksanız bence yan siyah bakalitleri sökün derim  :)

CoX_BoY

o tamponlar bana numne ortalarındaki siyahlarıda yapacam seri üretime başlıyacam ve bence yan bakalit ve ortasındaki siyah plastikle birlikte  hoş duruyor bence tabi :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 11 Aralık 2011, 20:41:45
o tamponlar bana numne ortalarındaki siyahlarıda yapacam seri üretime başlıyacam ve bence yan bakalit ve ortasındaki siyah plastikle birlikte  hoş duruyor bence tabi :D
Abi bence o tamponları güzelcene parlat ortalarındaki siyah şeritleri tak tampon kulaklarınıda tak çamurluk üstündeki bakalitleri sök kapılara kuşak+cam fitillerinide nikelaja çevir süper ötesi olur  ;)

CoX_BoY

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 11 Aralık 2011, 20:49:16
Abi bence o tamponları güzelcene parlat ortalarındaki siyah şeritleri tak tampon kulaklarınıda tak çamurluk üstündeki bakalitleri sök kapılara kuşak+cam fitillerinide nikelaja çevir süper ötesi olur  ;)
:D :D :D :D