11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )

Başlatan arda_86xxx, 03 Aralık 2011, 16:56:35

« önceki - sonraki »

arda_86xxx

ReDDeviL

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 07 Aralık 2011, 13:57:50
o makinenin canı saolsun :)
Şimdilik belli değil benim gelme işim , bugun stada maça gidiyorum zaten moral durumuma göre karar vericem  :saskin: şaka bir yana zaten gelirsem eğer orada görürsünüz beni  ;) ;)
ADK

sheker_

foto  çekmekten hoşlanmıyorsan al makineyi ben seve seve çekerim. az buçuk fotoculuk wardır bendede. bmw lanetine satmak zorunda kalmıştım.

arda_86xxx

Alıntı yapılan: sheker_ - 07 Aralık 2011, 14:00:24
foto  çekmekten hoşlanmıyorsan al makineyi ben seve seve çekerim. az buçuk fotoculuk wardır bendede. bmw lanetine satmak zorunda kalmıştım.
:sevgi:

arda_86xxx

sende bır durumlar var ama alıcam ıfadenizi :):):):):)
Alıntı yapılan: ReDDeviL - 07 Aralık 2011, 13:59:19
Şimdilik belli değil benim gelme işim , bugun stada maça gidiyorum zaten moral durumuma göre karar vericem  :saskin: şaka bir yana zaten gelirsem eğer orada görürsünüz beni  ;) ;)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: sheker_ - 07 Aralık 2011, 14:00:24
foto  çekmekten hoşlanmıyorsan al makineyi ben seve seve çekerim. az buçuk fotoculuk wardır bendede. bmw lanetine satmak zorunda kalmıştım.
Valla çekmeyi sevmeyen o kadar para vermez makinaya   ;D Bugune kadar buluşma kaçırmadım neredeyse, gelmek nasip olursa seve seve çekerim..
Alıntı yapılan: arda_86xxx - 07 Aralık 2011, 14:02:24
sende bır durumlar var ama alıcam ıfadenizi :):):):):)
Hasan abiyle bazı planlarımız var ama sır  şimdilik kamuoyuna açıklamıyoruz :)
ADK

ReDDeviL

Buluşma yerini inceledim tam mangallık yer gibi gözüküyor hava güzel olursa güzel vakit geçiririlir , gerçi kadro sağlam herzamanki gibi güzel olacağına eminim Hasan abi de olsaydı  :tamamdir
ADK

arda_86xxx

sucuk kanat but köfte hertürlü patlayana kadar yeriz sanırım :):):):)
Alıntı yapılan: ReDDeviL - 07 Aralık 2011, 14:22:17
Buluşma yerini inceledim tam mangallık yer gibi gözüküyor hava güzel olursa güzel vakit geçiririlir , gerçi kadro sağlam herzamanki gibi güzel olacağına eminim Hasan abi de olsaydı  :tamamdir

htmetin

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 07 Aralık 2011, 14:37:39
sucuk kanat but köfte hertürlü patlayana kadar yeriz sanırım :):):):)

yavaşşş emrah-.. Cabrio jantlar sürtmesin çamurluk dodiklerine..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 07 Aralık 2011, 13:59:19

Maçtan sonra sen de gitmek vazgeçersin sanırım.. el clasicoo
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

arda_86xxx

arkadaya 2 ağır kişi bindimi zaten sürtüyor içim eriyor sonra :):):)
Alıntı yapılan: htmetin - 07 Aralık 2011, 14:49:51

yavaşşş emrah-.. Cabrio jantlar sürtmesin çamurluk dodiklerine..

rsb

bi GS li olarak hafta sonu mangal iyi bi teselli olacak bize diyorum :) alışmış kudurmuştan beterdir alıştık artık yenilmeye :)

htmetin

Alıntı yapılan: rsb - 07 Aralık 2011, 14:53:23
bi GS li olarak hafta sonu mangal iyi bi teselli olacak bize diyorum :) alışmış kudurmuştan beterdir alıştık artık yenilmeye :)

GS'siz bir lig düşünemiyoruz.. örneğin geçen sezon çok sıkıcıydı.. Sizin boşluğunuzda birde şike yapmışız onunla uğraşıyoruz bu aralar.. GS iyidir TS tehlikeli :)