Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2012 MTV motor hacmine değil, emisyona göre hesaplanacak. - Sayfa 2

2012 MTV motor hacmine değil, emisyona göre hesaplanacak.

Başlatan serhaty, 02 Aralık 2011, 13:48:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

arabanın katını falan söktürüyorduk,şimdi bırak söktürmeyi artık esktradan 2 susturucu daha koyarız eksoza :D

atego

Alıntı yapılan: boralp - 07 Aralık 2011, 08:42:42
arabanın katını falan söktürüyorduk,şimdi bırak söktürmeyi artık esktradan 2 susturucu daha koyarız eksoza :D

Lpg tak Alper, "0"  emisyon :D

ALPER.

atego

Alıntı yapılan: boralp - 07 Aralık 2011, 23:20:47
bana mı diyorsun buğra, ben bmwye lpg takan adamım  ;D
Bu fiyatlarla dürüst olmak gerekirse hangi arabayı alırsam alayım lpg taktırırım. O kadar çok lpg li araç var ki tüm ülke istemeden süper çevreci oldu :D Bu kadar ağır vergilerle işleyen bir devlet ne mantıkla bu yasayı çıkartıyor, merak ediyorum. Muhakkak altından bir şey çıkacak, ya da lpg li araçları benzin ile değerlendirecekler. O zaman yanarız işte.

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: atego - 07 Aralık 2011, 23:57:27
Bu fiyatlarla dürüst olmak gerekirse hangi arabayı alırsam alayım lpg taktırırım. O kadar çok lpg li araç var ki tüm ülke istemeden süper çevreci oldu :D Bu kadar ağır vergilerle işleyen bir devlet ne mantıkla bu yasayı çıkartıyor, merak ediyorum. Muhakkak altından bir şey çıkacak, ya da lpg li araçları benzin ile değerlendirecekler. O zaman yanarız işte.

açıkçası ben daha bir 4-5 sene daha geçiş yapılabileceğibi düşünmüyorum. geçilirse de son kısımda yazdığın kaçınılmaz gibi. sonra haydiii mahkemeye itirazlar. yürütmeyi durdurmalar.yürütmeyi durdurmaya itirazlar vs. çok karışacak ortalık. çok
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.