11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )

Başlatan arda_86xxx, 03 Aralık 2011, 16:56:35

« önceki - sonraki »

sheker_

abi bakın sakın sabun su getirmeyi eksik etmeyin :D :D her şey güzel olduktan sonra yaglı ellerle golfümüme binmek istemiyorum eminimki sizede aynısı oluyordur:D Bagajın oraya tır'lardaki gibi su deposu yapıcam bide yakn zamanda :melek:

chemisamet

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 06 Aralık 2011, 15:53:35
Arkadaşlarrr ben iş nedeni ile gelemicem. Garajda olucam DYNO GÜNÜ yapıcaz Megachips olarak...Sizleride beklerimm. Dyno GÜnü için özel fiiyat 25 TL.

:D :D :D :D :DREKLAMLAR (reysan reklam sunar) TRT 1 RADYOSU YEREL YAYIN... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

chemisamet

Alıntı yapılan: AG0463 - 06 Aralık 2011, 16:02:02
çorluda okuyorum haftanın 5 günü burdayım ben temsil edebilrim trakyayı =))
Gelde delikanlı adam gorsun mıllet kardesım o kadar soran oluyodu trakyadan ama hıc ses cıkmıyo ..

AG0463

aa şuan aklıma geldi. :D ayın 11inde ingilizce kursumun bitiş sınavı olucak saat 10da :D ben yine gecikicem lanet olsn ya :D neyse bu sefer kahvaltıyı kaçırıcaz. geçen seferkinde mangalı kaçırmıştım =))
GTD

arda_86xxx

valla benım bagajda gram yer yok bass dı amfiydi hava tankıydı brandaydı derken yer kalmadı ee kardeşim cabrio farklı olay :):):) trt reklamlara devam  :D :D :D :D
Alıntı yapılan: sheker_ - 06 Aralık 2011, 16:19:14
abi bakın sakın sabun su getirmeyi eksik etmeyin :D :D her şey güzel olduktan sonra yaglı ellerle golfümüme binmek istemiyorum eminimki sizede aynısı oluyordur:D Bagajın oraya tır'lardaki gibi su deposu yapıcam bide yakn zamanda :melek:

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

sheker_

abi sat zaten cabrio dandik >:D napcan kabriyo arabayı :P hatta çok istersen değişelim bu kıyada yapmam kimseye. ^-^

AG0463

GTD

sheker_

Alıntı yapılan: OffLineR - 06 Aralık 2011, 16:47:53
Emrah hava tankını ne yapıyorsun bagajda?

ee kabriyo ister istemez havalı oluyo =)

arda_86xxx

tır kornası takılıda ondan dolaştırmak zorundayım  ;D ;D ;D ;D kamyoncu gibiyim
Alıntı yapılan: OffLineR - 06 Aralık 2011, 16:47:53
Emrah hava tankını ne yapıyorsun bagajda?

arda_86xxx

tamam takaslayalım :):):) üste kaç para vericem ondan bahset  :) :) :)
Alıntı yapılan: sheker_ - 06 Aralık 2011, 16:50:33
abi sat zaten cabrio dandik >:D napcan kabriyo arabayı :P hatta çok istersen değişelim bu kıyada yapmam kimseye. ^-^