Ankara Buluşması

Başlatan eyuri, 30 Kasım 2011, 23:34:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wroxyy

Alıntı yapılan: BA749 - 06 Aralık 2011, 00:49:47
cuma bana uyar ama 3den sonra olsun.. bide kaç kişi gelicek 2-3 kişi olcaksak güzel olmaz.. en az 10 kişi olalım!
ama doğru en az 10 olalım ben bunu daha öncede demiştim ama ses çıkmamıştı inşallah olur ;)   özenmedi değilim  :( http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=5326.0

Enka53

Beyler yanlış zaman ve yanlış mekan seciyorsunuz . Cuma Ankamall.    O kalabalığa girilirmi hiç , ve cuma öğleden sonrası oranın en yogun olduğu zamanlardan birisidir , buluşmada daha kalabalık bir oluşum bekleniyorsa hafta sonu ve herkesin bildigi ancak kalabalık olmayacak daha geniş bir alan seçilmeli bence , saygılar
Hepsi Beyaz , Hepsi TDI , Hepsi DSG , Hepsi VW

white quattro

Beyler site icinde 6r gruplasmasi niye?
Bulsmalar basligi altindandan gelecek bulusmalari takip ediniz saygilar ;)
quattro

AG0463

(oncelikle samimiyetimize güvenerek yazıyorum bunu belirtiyim de yanlış anlaşılma olmasın :) )

Beyler aynen devam taktik işe yarıyo. bakın biri kendini dışlanmış hissetti bile. artık forum 6r'lerindir.!! :D :D :D
GTD

ALPER.

Alıntı yapılan: white quattro - 07 Aralık 2011, 12:13:22

+1986

+boşver bro  8)

white quattro

quattro

alper19

Alıntı yapılan: white quattro - 07 Aralık 2011, 12:13:22

??? ???
hakkaten ya

cgty.ank

Alıntı yapılan: Enka53 - 07 Aralık 2011, 08:40:54
Beyler yanlış zaman ve yanlış mekan seciyorsunuz . Cuma Ankamall.    O kalabalığa girilirmi hiç , ve cuma öğleden sonrası oranın en yogun olduğu zamanlardan birisidir , buluşmada daha kalabalık bir oluşum bekleniyorsa hafta sonu ve herkesin bildigi ancak kalabalık olmayacak daha geniş bir alan seçilmeli bence , saygılar

bu hafta ankaradayım inş gelirim yer içinde ankamall o saatde çook kalabalık gerçekden  forum ankaranın oralar hem geniş hemde müsait siz ne dersiniz ?

kemal_koker

Alıntı yapılan: AG0463 - 07 Aralık 2011, 17:51:40
(oncelikle samimiyetimize güvenerek yazıyorum bunu belirtiyim de yanlış anlaşılma olmasın :) )

Beyler aynen devam taktik işe yarıyo. bakın biri kendini dışlanmış hissetti bile. artık forum 6r'lerindir.!! :D :D :D
+1

wroxyy

bencede zaman ve mekan pek uygun değil gibi geldi;) cumartesi sabah ankamall daha uygun değilmi saat 10:00 veya 11:00 gibi ;)

eyuri

haftasonu boşum ben bana uyar sizi uygun bi gün ve saat.

BA749

hadi bu hafta sonu bulusalım! beyler ciddi gelcekler bi ses versın de ona gore yer mekan ayarlıyalım!

cgty.ank

hadi ya kimseden ses çıkkmıyoo buluşalımm bu hafta