11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )

Başlatan arda_86xxx, 03 Aralık 2011, 16:56:35

« önceki - sonraki »

AG0463

GTD

rsb

azam iş saate kalsın en kolayı :) erken buluşalım 10 gibi ...isterseniz daha erken olsun farketmez ...

reddevili görmemiz lazım mutlaka geliyosun :)

chemisamet

Alıntı yapılan: rsb - 05 Aralık 2011, 23:21:20
Reha Azizler 05399794120 güngörende oturuyorum... cevizlibağ honda cem in orda buluşalım tayfa ...
Kardesım bende güneşlide oturuyorum cevizlibağda benide bekleyin beraber gideriz..????

chemisamet

sheker_

benim aracın arkasın devamlı mangal kömür ızgara ve çalı çırpı hazırdır:D  ben mangal getiririm . kartaldan gelicem yakın olanlar varsa konvoy halınde gidelim hemde yeri bilmediğimden iyi olur erken bulusmak mantıklı olur 9 30 da mekanda olsak geriye zamanda kalır başka işleri olanlarda buluşmadan sonra işine gücüne bakar .

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 05 Aralık 2011, 15:22:44
Allah'ım ne güldüm bu yoruma yaa  :)  yahu Fatih roll yapacak kim kaldı ? :)

abi yanlışş anladınn rolling günü yapmıcazz demiştim:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Arkadaşlarrr ben iş nedeni ile gelemicem. Garajda olucam DYNO GÜNÜ yapıcaz Megachips olarak...Sizleride beklerimm. Dyno GÜnü için özel fiiyat 25 TL.

Exclusive Garage

AG0463

Alıntı yapılan: chemisamet - 06 Aralık 2011, 14:00:33
hanı Tekırdag grubu kımse yokk mu ?????? Alooooooooooooo.. 8) 8) 8) 8) 8)

çorluda okuyorum haftanın 5 günü burdayım ben temsil edebilrim trakyayı =))
GTD

5ani5 mk2

Arkadaşlarrr ben iş nedeni ile gelemicem. Garajda olucam DYNO GÜNÜ yapıcaz Megachips olarak...Sizleride beklerimm. Dyno GÜnü için özel fiiyat 25 TL.
Exclusive Garage

AG0463

çok ayıp ya buluşmaya engel olmaya da çalışılmaz kii.. nıcx nıcx nıcx cok ayıp... =)
GTD

arda_86xxx

eyvallah caner getir mangalı :):):)
Alıntı yapılan: sheker_ - 06 Aralık 2011, 14:05:18
benim aracın arkasın devamlı mangal kömür ızgara ve çalı çırpı hazırdır:D  ben mangal getiririm . kartaldan gelicem yakın olanlar varsa konvoy halınde gidelim hemde yeri bilmediğimden iyi olur erken bulusmak mantıklı olur 9 30 da mekanda olsak geriye zamanda kalır başka işleri olanlarda buluşmadan sonra işine gücüne bakar .

arda_86xxx

sağlık osun kardeşim belkı süpriz yapıp uğrarız :):):)
Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 06 Aralık 2011, 15:53:35

arda_86xxx