11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )

Başlatan arda_86xxx, 03 Aralık 2011, 16:56:35

« önceki - sonraki »

arda_86xxx

Arkadaşlar gebzeli arkadaşlarımız mangal seti getirecekler bende ayarlamaya çalısacağım elinizde olanlar var ise onlardanda getirmelerini istiyorum.

sabah güzel bir serpme kahvaltı yapalım orda takılırız biraz araçları ınceler muahbbet ederiz  sonra mangalımızı yakar muhabbete devam ederiz. Türk kahvesi faslına dahı geçebiliriz. :):):)

HecctoR

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 05 Aralık 2011, 19:27:51
Arkadaþlar gebzeli arkadaþlarýmýz mangal seti getirecekler bende ayarlamaya çalýsacaðým elinizde olanlar var ise onlardanda getirmelerini istiyorum.

sabah güzel bir serpme kahvaltý yapalým orda takýlýrýz biraz araçlarý ýnceler muahbbet ederiz  sonra mangalýmýzý yakar muhabbete devam ederiz. Türk kahvesi faslýna dahý geçebiliriz. :):):)

Mangala musade warmiymis orda??
Referee

mukad

AG0463

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 05 Aralık 2011, 18:06:40
azam ben biliyorsun bahçelievlerdeyim ( şirinevler ) beraber gidelim nereye gidiyorsak ...

olur abi bana uyar birlikte gideriz =) kaybolma heyecanıyla gitmem hiç deilse =))
GTD

arda_86xxx

Alıntı yapılan: AG0463 - 05 Aralık 2011, 20:56:43
olur abi bana uyar birlikte gideriz =) kaybolma heyecanıyla gitmem hiç deilse =))
;D ;D ;D ;D ;D ben çok biliorum ya yolu en azından ikimizde kayboluruz güzel olur :) murat veya mukadder arkadaşımız bir güzergah belirler ordan gideriz. :)

mukad

Ben Ümraniye'de oturuyorum saati netlestirelim kavacikta buluşuruz alırım sizi ordan bence katılıma göre herkese uygun bı yerden alırım Yafa tarif ederim umraniye Carrefour un arkasi

arda_86xxx

tamam kardeşim biz 2.köprüden geliriz kavacık çıkışının oralardan alırsınız.
Alıntı yapılan: mukad - 05 Aralık 2011, 21:11:09
Ben Ümraniye'de oturuyorum saati netlestirelim kavacikta buluşuruz alırım sizi ordan bence katılıma göre herkese uygun bı yerden alırım Yafa tarif ederim umraniye Carrefour un arkasi

AG0463

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 05 Aralık 2011, 20:57:59
;D ;D ;D ;D ;D ben çok biliorum ya yolu en azından ikimizde kayboluruz güzel olur :) murat veya mukadder arkadaşımız bir güzergah belirler ordan gideriz. :)
:D :D
GTD

rsb

Reha Azizler 05399794120 güngörende oturuyorum... cevizlibağ honda cem in orda buluşalım tayfa ...

arda_86xxx

Alıntı yapılan: rsb - 05 Aralık 2011, 23:21:20
Reha Azizler 05399794120 güngörende oturuyorum... cevizlibağ honda cem in orda buluşalım tayfa ...

uygundur bulusablırız.

CoX_BoY

darıca dan biz( abim ve ben  ;) ) geliyoruz abimle gelen varsa konvoy yapalım 34 BUZ 18 golf 3 gti da nişanı var aynı gun

tech_00

Alıntı yapılan: rsb - 05 Aralık 2011, 23:21:20
Reha ayarlarsam bende kendımı cemın orda bulusuruz kardesım :)