11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )

Başlatan arda_86xxx, 03 Aralık 2011, 16:56:35

« önceki - sonraki »

htmetin

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 05 Aralık 2011, 08:11:40
rollingg günü yapmııcazz arkadşlarr :) güzel bi yerde buluşlımm tabi hava en önelii faktör. Olmadı 18 aralık olur.

Allah'ım ne güldüm bu yoruma yaa  :)  yahu Fatih roll yapacak kim kaldı ? :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

sheker_

Caner Aydın 532 264 03 42  ( sheker_)   mekana ve saate göre değişir katılımım . anadolu yakasında olursa yuksek ıhtımal gelirim

arda_86xxx

köprüye yakın olsa gelirsin dimi ortayı buluruz. en azından
Alıntı yapılan: rsb - 05 Aralık 2011, 15:18:22
valla emrah güzel söylüyosun mekan konusundada güzel yerler çok uzak yerler oluyo genelde ... uzak yerlerde benim için sorun oluyo ... ama  sırf benim gelip gelememe durumum buluşmayı etkilemez kesinlikle .. bende  herkes için en mantıklısını bulmaya çalışıyorum ...  tarih belli oldu sorun yok ama akşama kadar bekliyelim mekanıda belirleyelim ondan sonrası ALLAH kerim

HecctoR

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 05 Aralık 2011, 15:42:39
köprüye yakın olsa gelirsin dimi ortayı buluruz. en azından

Alışveriş merkezleri yada otoparkları buluşmalar için alan olarak uygun olsa bile muhabbet ve kaynaşma açısından uygun değil bence. O kalabalıkta alışveriş merkezini 10-20 kişi gezmeninde bi mantığı yok. Açık alan oturma yerleri olan (hava güzel olmak kaydı ile) biyer daha keyifli oalcaktır.
Referee

arda_86xxx

Alıntı yapılan: HecctoR - 05 Aralık 2011, 16:33:00
Alışveriş merkezleri yada otoparkları buluşmalar için alan olarak uygun olsa bile muhabbet ve kaynaşma açısından uygun değil bence. O kalabalıkta alışveriş merkezini 10-20 kişi gezmeninde bi mantığı yok. Açık alan oturma yerleri olan (hava güzel olmak kaydı ile) biyer daha keyifli oalcaktır.
:tamamdir Amaç iş sitresinden okul sıtresınden bir gunde olsun uzak olup eğlenmek sohbet muhabbet etmek mümkün olduğunca herkes fedarkarlık gösteriyor ama birazcık daha fazla fedarlık gösterip en güzel şekilde yapalım..

mukad

ümraniyedeki mesire yari hafta sonu açıkmış akşam 9 a kadar artık karar sizin ben her şeye uyarım

AG0463

orayı benim okuldan bi arkadaşta önermişti. olabilr aslında.
GTD

arda_86xxx

kardeşim teşekkür ederim öncelikle yorduk seni gidip konuştun. hava güzel olucak ınsallah bence çok uygun baya unlu bir yermıs güzelmiş.
Alıntı yapılan: mukad - 05 Aralık 2011, 17:09:32
ümraniyedeki mesire yari hafta sonu açıkmış akşam 9 a kadar artık karar sizin ben her şeye uyarım

arda_86xxx

azam ben biliyorsun bahçelievlerdeyim ( şirinevler ) beraber gidelim nereye gidiyorsak ...
Alıntı yapılan: AG0463 - 05 Aralık 2011, 17:27:35
orayı benim okuldan bi arkadaşta önermişti. olabilr aslında.

mukad

kagıdı kalemi alalım elimize liste yapalım bence yer netleşsin

arda_86xxx

1- Emrah EVRANLI
Alıntı yapılan: mukad - 05 Aralık 2011, 18:08:52
kagıdı kalemi alalım elimize liste yapalım bence yer netleşsin

metalcil

Yeri netleştirelim bence, ümraniye mantıklı gibi görünüyor. İstanbul olsunda neresi olursa olsun sorun yok bende..

byturel

Arkadaşlar size bir bomba madem şimdi gelemiyorsunuz o zaman yaza bekliyorum. Organizasyona gelen % 50 Su parkı indirimi benden. Su parkını buradan inceleyebilirsiniz . www.temturizm.com.tr/TEM
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

arda_86xxx

aynen kardeşim ümraniye olsun... güzel mekan.  
Alıntı yapılan: metalcil - 05 Aralık 2011, 19:10:52
Yeri netleştirelim bence, ümraniye mantıklı gibi görünüyor. İstanbul olsunda neresi olursa olsun sorun yok bende..