Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf IV Park ampülü

Golf IV Park ampülü

Başlatan rene, 04 Aralık 2011, 10:08:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

arkadaşlar malumki bizim Golf IV lerin park lambasının oldugu yer çok dar aşağıdaki ampül gündüzde görülebillen şiddet ve Xenona uygun renkte yanıyor aracımda amerikan park var gündüz bu şekilde kullanmak istiyorum parkları.Fakat alttaki ampül bizim park yuvasına sığarmı bu tarz çevresinde birkaç led olanlardan dneyen varmı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-photon-beyaz-seramik-tabanli-park-ampulu-4300-7000-k-85d029/productDetails.aspx?productId=otm85d028&categoryId=20024643#Gorseller

metalteo

hayatımda photon marka hiç bişey almam..

beyaz ampül aldım far ve sis için 1 ay içinde 4 üde patladı sırayla  :saskin:

ogretmen_ankara

Ben de 3 defa değiştirdim  beyaz parklarla hepsi de patladı.1 ay dayanmıyor. en sonun da orjinallerini geri taktım rahat ettim.

metalteo

sislere  beyaz ampül taktırdım 1 yıl garantili birebir değiştiriyorlar patlayınca,  markasını unuttum sorar sizede iletirim..

deli_kan57

bu led ampullerden bende kullandım bir defa. ebatlar standart zaten her araca uygun. benim aldığım ampullerin biri çok yanıyordu biri az yanıyordu bende çıkartmak zorunda kaldım. zaten beleş gelmişti.xenon almıştım hediye olarak vermişti satıcı.

cgty.ank

Alıntı yapılan: metalteo - 04 Aralık 2011, 19:18:05
sinyali park a nasıl bağladın?
çift tırnaklı duy mu ne dediler sinyal verdiğimde daha yoğun bi işik çıkıyo ve yanıp sönmeye devam ediyo  sağ olsun mükemmel bi elektirikcim varr :)

metalteo

Alıntı yapılan: cgty.ank - 04 Aralık 2011, 19:35:17
çift tırnaklı duy mu ne dediler sinyal verdiğimde daha yoğun bi işik çıkıyo ve yanıp sönmeye devam ediyo  sağ olsun mükemmel bi elektirikcim varr :)

asıl park lambasını iptal edip sadece sinyal lambası yanık kalsa dahamı güzel olur ki  ;)

cgty.ank

Alıntı yapılan: metalteo - 04 Aralık 2011, 19:40:11
asıl park lambasını iptal edip sadece sinyal lambası yanık kalsa dahamı güzel olur ki  ;)
onuda denedik ozaman biraz daha kısık oluyo begenmedim ama onda bişi yok ampleri söknce iş biter böle renkleride aynı oldugundan uyum sağladı :)

metalteo

Gündüz çekilmiş fotosu varmı bende yapmayı düşünüyorumda nasıl durduğunu merak ettim

byturel

Ben beyaz ampül taktım. 1 ay demedi aynen gümledi. Şimdi Her yeri Xenon yapasım var. Ama cesaretim yok acaba arıza lambası yakar mı ? yada uyum sağlar mı ? araç 1.6 Comfortline 2003 BCB Motor.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.