SAKARYADAN GOLF3

Başlatan bugra54, 13 Kasım 2011, 20:54:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vtt

bugra abi geçen senı adapazarında gördüm seslendim ama duymadın beni :)

bugra54

duymadım kardeşim duysam bakmazmıydım nasıl gıdıyor hayat araba ne alemde neler yaptınız

ggtoker

Alıntı yapılan: bugra54 - 04 Aralık 2011, 00:52:11
duymadım kardeşim duysam bakmazmıydım nasıl gıdıyor hayat araba ne alemde neler yaptınız

headers kat ıptalı orta susturucu ıptalı sebring xt1 son susturucu:D
dış hava filtresi kiti
logosuz panjur baka aklıma gelmıyor birseyler daha yapmıstık :D

bugra54

gökhan baya döktürmüşsun ya bu aksam arkadan bi uğultu geldi baktım senmişsin ama şanslısın tam gaz bitiyordu gaza bastım araba sündü birden  ;D bu arada bende egzoza bişeler yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba..

ggtoker

Alıntı yapılan: bugra54 - 04 Aralık 2011, 21:41:02
gökhan baya döktürmüşsun ya bu aksam arkadan bi uğultu geldi baktım senmişsin ama şanslısın tam gaz bitiyordu gaza bastım araba sündü birden  ;D bu arada bende egzoza bişeler yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba..

euhehueuheuhehue..... ama sadce ugultu değil :D :D tavsıye ederım aklında marka model warmı???

bugra54

fazla ses istemiyorum sadece yüksek devirlerde bagırsın  :) boyle bırsey yapılabılıyormu

ggtoker

yapılıyor dıye bılıyorum bazı egzozlar 3000 devırden sonra bagırıyor...

bugra54

atatürk sanayide altan abi var egzoscu bakalım ona bı gıdeyım ne dıyecek

vtt

taktır buğra abi tabi , ben Ferhat egzoz da taktırdım , headers ve son susturucuyu 5 saatte taktı , başka bi yere gitsen 1 saatte takar yollar senı :) işciliği mükemmel adamın,egzos sesini duyan soruyo nerde taktırdın diye :)

bugra54

nereye taktırdın ferhat edres verebılırmısın veya bıgun beraber gıderız bende jantları degıstırıyorum 16 ıydı 15e dusuruyorum arabayı bıraz tutuyor uyuz oluyorum  ;)

vtt

tabi abi gideriz ne demek ben cumartesileri boşum,senın jantlar güzeldi neden değiştiriyosunki daha iyisini mi buldun yoksa :)

bugra54

tamam ferhat gideriz jantlar biraz büyük geldi arabayı biraz tutuyor yolda arkadaşta 2001 astra var ona posta koyuyodum jantları taktırdıktan sonta basa bas gıdıyoz  :)

ggtoker

Alıntı yapılan: bugra54 - 07 Aralık 2011, 11:32:28
tamam ferhat gideriz jantlar biraz büyük geldi arabayı biraz tutuyor yolda arkadaşta 2001 astra var ona posta koyuyodum jantları taktırdıktan sonta basa bas gıdıyoz  :)

jantları degıstır tupu fulle deneyelım bakalım nasıl gıdıor araban :D

bugra snn jantlar 4 bijon değil mi:D

bugra54

Alıntı yapılan: ggtoker - 07 Aralık 2011, 11:34:42
jantları degıstır tupu fulle deneyelım bakalım nasıl gıdıor araban :D

bugra snn jantlar 4 bijon değil mi:D

;D ;D jantları değiştirmeme gerek yok gökhan tüpü fullemem yeterli 1,8 kullanıyoz  ;D
jantlar 4 bujon 4*100 16 ınc 195-45-16 kumho lastikler