Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VENTO 1.8GL - SATILDI! - Sayfa 3

VENTO 1.8GL - SATILDI!

Başlatan STAK67, 15 Eylül 2011, 21:01:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hayri

resimler fena olmuş  :tamamdir umarım pazar günü buluşmada görürüz seni de

STAK67

arkadaşlar dün kaza yaptık.arabada çok fazla bşey yok fakat ölü var. :-[ Bizim araba park halindeyken karşı şeritten gelen volvo jip bi kadına çarpıyo kadın bizim arabanın üzerine düşmüş sol öne araba kontrolü kaybedip bide bizim arabaya çarpmış.kadın iki araba arasında ezilmiş malesef hastaneden ölüm haberi geldi.bizde herhangi bi hata yok ama kadın için üzüldüm açıkçası.fotoları yarın çeker yüklerim.

5ani5 mk2

çok geçmiş olsun kardeşimm üzücü bi hbrr. Allah geride alanlara sabir versin.
Exclusive Garage

suskun

töbee töbee hasanım geçmiş olsun kardeşim allah allah ya buna şükür diyelim  :(
H.G WORKS

MeTHea35

çok geçmiş olsun.çok talihsiz bir olay yaşamışsınız Allah rahmet eylesin  :(

suskun

H.G WORKS

brkYRC

yuhhh.... yawh nasıl araba kullanırlar anlamıyorum valla  >:( kötü haber tabi ölüm olması... geçmişolsun ama o sürücüyede geçmişolsun hayatı kaydı aklı başına gelir gelmesinede olan senin arabanada olmuş neyse yapılabilir bişeyse masrafı karşılayacaktır karşı taraf yoksa değerinde bir araç vermek zorundalar durum perte koşarsa ;)
"Hurdalarin Efendisi"

nihilist_deniz

Kötü bir durum olmuş. Kadın için üzüldüm... Umarım böyle durumları kimse yaşamaz...
Sana da geçmiş olsun Hasan...
Golf: O bir tutku

STAK67

sağolun.hamit abi kaza sokulluda olmuş.pertlik bi durum yok ya ön tampon panjur falan kırılmış sol çamurlukta var biraz çok fazla değil yani

suskun

geçmiş olsun kardeşim tekrar  :(
H.G WORKS

kuzeyank

Çok geçmiş olsun hasan   :(
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

alper19

salihsefa

geçmiş olsun, Allah rahmet eylesin çok yazık olmuş ya teh  :-\
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

06kzn39