Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Audi A4 1.8TQ // white quattro™ ((SATILDI)) - Sayfa 31

Audi A4 1.8TQ // white quattro™ ((SATILDI))

Başlatan white quattro, 17 Nisan 2009, 21:46:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrah_akkas

Hava filtresini aldığında fotoğrafla bizi bilgilendirirmisin  Takarken montaj hakkında da bilgide gerekli ayrı bir aparat falanmı yapılmış ve aldığın ses hakında da bilgilendirirsen sevinirim...

suskun

H.G WORKS

emrah_akkas

Hayırlısı olsun  diyelim o zaman fakat kit ile normal filtre arasında aracta uyum sorunu yaşatmaz inşallah

white quattro

Filtre öylece duruyordu İlker o fotoğrafı tekrar gündeme getirmese raflarda çürüyecekti :D
En azından şimdi emin ellerde :)
quattro

rsb

benim araçta 1.6  8v  acaba bende  o filtreden yerleştirsem bende güzel ses alabilirmiyim ? birde  ne kadar maliyeti var ?  97 polom biraz şenlensin :) bi ara egzoz taktık aracı baglattık bari buna bişi demeseler ...

white quattro

Reha,
Sana tavsiyem aksesuarcılarda raflarda duran bütün filtreleri denemen yoksa burada ne desem yalan olur.
Çünkü ben 10-12 arası filtre denedim bir depo gaz yemiştim   ;D

Ayna kapaklarını piano black kaplatayım diyorum ne dersiniz???   ???  ???  ???
quattro

rsb

süper olur diyorum hatta ızgaralarınıda parlak siyah boyasan çok güzel bi görüntü çıkar .. eski patronum camarosunda yapmıştı harika olmuştu :) aynaları kendim için  bende düşündüm ama  aklımda beyaz kaplamak gibi bi düşüncede var  bakalım hangisine karar vericem :)

ALPER.

hakan aynada pek tutmuyor kaplama, tutsun diye yapılınca da sökülmesi gerekiyor falan.bence gerek yok.

donanımsız araçlarda aynalar gövde rengi olmaz, insanlar gövde rengi olsun diye uğraşır.Sende de durum tam tersi  :t

white quattro

Yapacak bişey kalmadı kaşıntıdan bunlar  :D
quattro

rsb

standart plastik görünümünde değil piano black olcak arada fark var ama :)

ReDDeviL

Ben aynları kendim kapladım kapagı sökmeden , bir tanesinde atmalar başladı sökmeden sıkıntı
ADK

ALPER.

Alıntı yapılan: rsb - 02 Aralık 2011, 14:27:29
standart plastik görünümünde değil piano black olcak arada fark var ama :)

ne olursa olsun uzaktan siyah gözükecek, yakından haa piano black miş denecek bir şey için ayna sökülmez

white quattro

vazgeçtim kaplamaktan
arabayı değiştiriyorum  >:D
quattro

ALPER.

Alıntı yapılan: white quattro - 02 Aralık 2011, 14:38:28
vazgeçtim kaplamaktan
arabayı değiştiriyorum  >:D

yuh!

ciddi değilsin heralde?