Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 1 alırken dikkat edilecek hususlar - Sayfa 4

golf 1 alırken dikkat edilecek hususlar

Başlatan k_ien, 30 Mart 2007, 22:41:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

warlock en sağlam kaynaklarımdan birisinin linkini vermişsin :tamamdir alım satım konularını konuşursak forumdaki tüm yazıların toplamı kadar yazı yazılır ;)

warlock

Ebay dünyanın en sağlam açık arttırma sitesi desek doğru olur....  Bide gittigidiyor sanırım ortaklık kurdu ebay la ama gittgidiyor un madurları ile memnunları bi saysak acaba ebay bu ortaklığa neder....   Ben elektronik eşşada çok madur oldum mesala yalan başlıklar la ürün çok satan var ve bu kişilerin başındada büyük firmalar geliyor.... Defolu ürünleri satıyolar yada müşteriye satılıp geri gelmiş sorunlu malları bu siteden eritmeye çalışıyolar... Ve geri iade de baya sorunlar yaşanıyor.... Ebay çabuk davran ya düzene sok yada bırak orayı...

escocem

benim yazıma hitaben yazdıysan ben gazi üniversitesinin linki için yazmıştım ;)

warlock

He valla sana yazdım... Ama olsun yazılanlar boşa gitmez genede... 

cHaMeLeOn

escocem

kadranla bir şekilde oynandığı gözüken kmdende belli ;)az yakan bi arabam olsun dersen dizel olduğu için doğru seçim yok ben mk1 hastası olmaya adayım dersen bi gti bul derim ;)

cHaMeLeOn

normal bir 1,6 gti km de ne kadar yakar? ayrıca resimdeki arabanın motoru yeni değişmiş ondan km öyle

escocem

jetroniği tamamen sorunsuz bi 1.6 gti daha görmedim bu sebeble çok doğru bi fiyat sölemek mümkün değil... fakat sakin kullanımda sehir içinde ortalama 290 sehir dışında 230(120 geçmemek şartıyla) yakar kullanımına göre sehir içinde 500 üde yakalarsın...

cHaMeLeOn

deli paraymış :) dizel yada 1.3 lere bakmam daha sağlıklı olacak anlaşılan :) bu arada yardımların için teşekkürler

cHaMeLeOn

Arkadaşlar gözümü kararrttım ve golf mk1 gti 1,6 16v araç için anlaşmaya vardım. bayramdan sonra alıcam bi aksilik olmazsa. yavaş yavaş kırğını döküğünü toplarız inşallah

escocem

ata666

ben arabamı almaya gittiğimde hiç bi yerine baktırmadım. çünkü bir an önce almalı ve binmeliydim. golfümden önce kaplumbağam vardı çok iyi paraya sattım. çıtamı yükseltip hep istediğim tek farlı bi gti aradım ve buldumda.pazarlığımı yaptım arabamı aldım. allah yüzüme baktı arabamda hiç bi sorun çıkmadı. canavar gibi biniyorum. çıkan sorunlarda benim yüzümden oldu. (bütün ön takımlar + şase yenilenmesi) bu işler birazda kısmet gibi geliyor bana.bişey daha söyliim bu siteye üye olduktan sonra arabama bakışım çok değişti, sadece arabayı sevmek değil en küçük detaylarını bile bilmek araba sevgisini daha anlamlı hale getiriyormuş bunu öğrendim burda. saolun arkadaşlar.
efsaneler ölmez şekilde değiştirmez.5 kapı GTİ

cHaMeLeOn

Alıntı yapılan: escocem - 07 Ekim 2007, 01:12:57
jetroniği tamamen sorunsuz bi 1.6 gti daha görmedim bu sebeble çok doğru bi fiyat sölemek mümkün değil... fakat sakin kullanımda sehir içinde ortalama 290 sehir dışında 230(120 geçmemek şartıyla) yakar kullanımına göre sehir içinde 500 üde yakalarsın...

1.6 gti 16 v enjeksiyonlu ne kadar yakar tahminen arkadaşlar? şimdiden kara kara düşündürüyo yakıt beni :)

escocem

alıntı yaptığın yazıdakinden çok farklı olmaz..basarsan sistemiz sağlığına göre geçme şansın var 500 ykr yi..alıntı yaptığın yazıdada bu konudada basarsın derken fazla yakmak için uğraşırsan anlamında söylüyorum, normalen düz yolda basmak olarak algılama...