Polo mun iç aydınlatmasını kendim değiştirdim

Başlatan ERSAN, 27 Eylül 2011, 21:36:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

Alıntı yapılan: ERSAN - 11 Kasım 2011, 20:35:38
pcb cizici var, :D ama bi ara fırsat bulursam 4-5 arkadaşa cizdirip göndereyim.

he vallahi ali super olur :D

simlikirmizi

tsekkur ederım hocam bu faydalı oldu saol ben arastırıcam yalnız sen cızdırebılırsen ılk talıplısı benım ne kadara mal olur bılmıyorum ama cokta muhım deıl cok saol bılgılendırısen sevınırım

vw6n

Ersan Hocam led'leri ile birlikte klima'nın oraya yaptığın karttan satarsan ilk sıraya beni yaz. ;)

hasoci

96 HB 1.6 LPG Laci Polo

dj_burak

alper sana işim düştü attığın linki inceledim ama bişey anlamadım ben sana işçiliğini verim beraber yapalım kardeşim :D

alper19

Alıntı yapılan: dj_burak - 30 Kasım 2011, 12:12:33
alper sana işim düştü attığın linki inceledim ama bişey anlamadım ben sana işçiliğini verim beraber yapalım kardeşim :D
baskan ne isciligi ya yapariz birlikte mazemeleri alda sen

hasoci

dostlar, izmir'de bana bu konu için yardımcı olabilecek var mı? ayrıca el emeği teşekkürle ödenmez  :saygılar
96 HB 1.6 LPG Laci Polo

alper19

Alıntı yapılan: hasoci - 01 Aralık 2011, 10:37:16
dostlar, izmir'de bana bu konu için yardımcı olabilecek var mı? ayrıca el emeği teşekkürle ödenmez  :saygılar
hatir gönül islerini unutmamak lazim  :tamamdir

hasoci

Alıntı yapılan: alper19 - 01 Aralık 2011, 10:41:27
hatir gönül islerini unutmamak lazim  :tamamdir
Dostum lafım kesinlikle sana değil, konuda çok haklısın ben şahsen forumdan sadece 1 arkadaşla yüz yüze tanıştım, eğer İzmir'de ikamet edipte yardımcı olabilme ihtimali olan bir kişi varsa emeği neyse verebilirim demek istedim.
Yoksa gördüğüm kadarıyla forumda sıkı görüşen arkadaşlar mevcut hatır gönül işleri her zaman olur  :sevgi:
96 HB 1.6 LPG Laci Polo

alper19

Alıntı yapılan: hasoci - 01 Aralık 2011, 10:44:39
Dostum lafım kesinlikle sana değil, konuda çok haklısın ben şahsen forumdan sadece 1 arkadaşla yüz yüze tanıştım, eğer İzmir'de ikamet edipte yardımcı olabilme ihtimali olan bir kişi varsa emeği neyse verebilirim demek istedim.
Yoksa gördüğüm kadarıyla forumda sıkı görüşen arkadaşlar mevcut hatır gönül işleri her zaman olur  :sevgi:
bende zaten karsit gorus olarak belirtmedim isin bu yanida var demek istedim :D  :sevgi:

dj_burak

Alıntı yapılan: alper19 - 30 Kasım 2011, 23:07:03
baskan ne isciligi ya yapariz birlikte mazemeleri alda sen

o zaman bana listeyi yap kapıp gelim yanına :D

aykutsari

Sırf su ledlerı degıstırmek ıcın ankaraya gelebilirim :D :D
Hocam benımkıler artık eskıdı mı ne oldu renkler soldu :D
ama Sisleri actığın dugmeye bayılıdm
off yaaaaaa ıstanbulda bı allahın kulu yok mu arkadas :D
_ Rakı ile turk kahvesi arasındaki tek fark; turk kahvesinde gelecek konuşulur, rakı da mazi......
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYALI

alper19