ekranda kar işareti yanıp sönüyo ve tekleme...

Başlatan caner4, 26 Kasım 2011, 23:52:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

arkadaşlar az önce saat gece 11 sularında aracıma bindim fakat bu 4 derecenin altında veren uyarıyı verdi. bu sadece bir uyarı mı yoksa dikkat edilmesi değiştirilmesi gereken bişeyler var mı ? cünkü teklemeler başladı araçta napmamız lazım.
This is the best one until we make a better one.......

golfüçyüs

Alıntı yapılan: caner4 - 26 Kasım 2011, 23:52:16
arkadaşlar az önce saat gece 11 sularında aracıma bindim fakat bu 4 derecenin altında veren uyarıyı verdi. bu sadece bir uyarı mı yoksa dikkat edilmesi değiştirilmesi gereken bişeyler var mı ? cünkü teklemeler başladı araçta napmamız lazım.

kar işareti bildiğim kadarıyla buzlanma uyarısı. sıcaklık 0`a yaklaştığında veriyodu benim golfte. sadece karlı havalarda gördüm bu uyarıyı yani bi anlamı yoktur.

caner4

ha bu arada araç hareket halindeyken kendi kendine dörtlüleri bi kere yaktı sonra durdu bn o an ekrana bakıo olmasam göremezdim ama göstergelere bakıodum dörtlüleri yaktı sadece bi kere neden oldu acaba bilgisi olan var mı ?

MURAT0154

Alıntı yapılan: caner4 - 27 Kasım 2011, 00:06:13
ha bu arada araç hareket halindeyken kendi kendine dörtlüleri bi kere yaktı sonra durdu bn o an ekrana bakıo olmasam göremezdim ama göstergelere bakıodum dörtlüleri yaktı sadece bi kere neden oldu acaba bilgisi olan var mı ?
dörtlüler ile kar tanesinin ağlantısı yoktur. hava sıcaklığı 4 derece ve altına düştüğünde dış ortamda ve yolda buzlanma olabileceğinden dolayı kar tanesi çıkar ve ikaz anlamıda olup herhangi bir arızayı göstermez...

caner4