Vwtr.net İSTANBUL PARK PİST Organizasyonu

Başlatan ReDDeviL, 27 Kasım 2011, 14:55:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barut

vay vay vayyyyyy ah ulan beee orda gibi hissettim diyemiyecem kesin o haz başkadır  :t

ReDDeviL

Alıntı yapılan: htmetin - 28 Kasım 2011, 22:35:57
Altanın Body kit yakıyor ortalığı.  Maşallah
Saol Hasan Abi ,

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 28 Kasım 2011, 22:35:13
http://www.streetfire.net/video/5ani5-mk3-gti_2341473.htm

lap 4 :)

Maşallah Bilal ses iyi geliyor  :tamamdir Zaten o gün GT ve GTI lara binip kullandıktan sonra bundan sonraki projem i o gün belirledim boşverin dizeli ya hayat benzinde  :D

Hasan abiyle 2 tane s3 çakıcaz  :D
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: htmetin - 28 Kasım 2011, 22:45:04
benim gruptakilerin hepsi 160-180 bg arasıydı :) 102 bg ile ben gövde gösterisi yaptım..
Hasana abi bizim grup iyiydi gerçekten , Tolga abinin araba virajalarda hep sürttü ama düzlüğe çıkınca acayip uzuyor arkadaş ya 170HP + yapılanlarla o pist ne zevkli gelir adama , ben aynadan kontrol ettim abi seni geri kalmadın hiç Şoförlük önemli  :tamamdir :tamamdir
ADK

cavanozz

videolar çok iyi olmuş eline sağlık bilal..  birtane video olması iyi olmuş sonuçta hepimiz aynı şekilde kullandık.. iş yerindeki arkadaşlara benim araç diye söyledim kusura bakma bilal hakkını helal et  >:D  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 29 Kasım 2011, 10:44:22
videolar çok iyi olmuş eline sağlık bilal..  birtane video olması iyi olmuş sonuçta hepimiz aynı şekilde kullandık.. iş yerindeki arkadaşlara benim araç diye söyledim kusura bakma bilal hakkını helal et  >:D  :melek:

Copyala, Yapıştırr can :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 29 Kasım 2011, 10:02:32
Hasana abi bizim grup iyiydi gerçekten , Tolga abinin araba virajalarda hep sürttü ama düzlüğe çıkınca acayip uzuyor arkadaş ya 170HP + yapılanlarla o pist ne zevkli gelir adama , ben aynadan kontrol ettim abi seni geri kalmadın hiç Şoförlük önemli  :tamamdir :tamamdir

GT'nin tadına ben de baktım o gün.. daha önce DSG cupra kullanmıştım 180'lik ama GT'nın tadı başkaydı.. gidişi sesi duruşu.. zaten benden sonra sciroccolar gaza geldi çıktılar meydana acaip acaip hareketler felan.. GT başkaydı. teşekkürler Tolga abi :tamamdir
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cavanozz - 29 Kasım 2011, 10:44:22

helal olsun abii copy  paste:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 29 Kasım 2011, 11:03:52
GT'nin tadına ben de baktım o gün.. daha önce DSG cupra kullanmıştım 180'lik ama GT'nın tadı başkaydı.. gidişi sesi duruşu.. zaten benden sonra sciroccolar gaza geldi çıktılar meydana acaip acaip hareketler felan.. GT başkaydı. teşekkürler Tolga abi :tamamdir

tolga abiyi üyee yapmam lazım en kısa sürede:) hasan abi bidahaki seferee gtı ile gelmek nasip olsun sana inş:)
Exclusive Garage

cavanozz

Alıntı yapılan: htmetin - 29 Kasım 2011, 11:03:52

hadi hasan patlat bi GT yada GTI  >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

HecctoR

Referee

ReDDeviL

Orda bir kac kisiye siteye uye olsunlar diye baski yaptim ben :D Ama bencede tolga abi uye olmali  , kirmizi golf 6 li arkadasada solemistim uye olmustur belki arabasi asfalti deliomus gibi ses cikartiodu  :D
ADK

HecctoR

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 29 Kasım 2011, 13:57:14
Orda bir kac kisiye siteye uye olsunlar diye baski yaptim ben :D Ama bencede tolga abi uye olmali  , kirmizi golf 6 li arkadasada solemistim uye olmustur belki arabasi asfalti deliomus gibi ses cikartiodu  :D

O araba asfaltı deliosa o sesle Beyaz Scirocco napıodu acaba :)
Referee

5ani5 mk2

sitede eskki tad yok yanlızz ankara taydasıı resmenn silindi:=) ist. avrupa yaksıda silndi:)
Exclusive Garage

htmetin

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 29 Kasım 2011, 14:06:09
sitede eskki tad yok yanlızz ankara taydasıı resmenn silindi:=) ist. avrupa yaksıda silndi:)

:tamamdir :tamamdir :tamamdir eski tat yok