Kutu İçi Filtre Satıcı!!!

Başlatan bluerose1, 25 Kasım 2011, 01:21:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bluerose1

Arkadaşlar K&N yurtiçi satan biryer warmı bildiğiniz.Ben kutu içi uygulama yapmak istiyorum ama siteler hep ABD siteleri. Eğer bulan olursa kodu E1210... Saygılar...
Red Machine!!!

KAAN60

kutu içi derken yani sadece filtre kutusunun içindeki filtreyi değiştireceksin okdr öylemi demek istedin eğer öyle ise bende almak isterim.
_-OĞLUM ve POLOM-_

ALPER.

ankaradaysanız şaşmaz sanayide var

bluerose1

Ben Kocaeli de ikamet etmekteyim.Bize oradan temin edebilecek arkadaş veya aracı olabilecek bi hayırsewer forumcu warmıdır çok büyük iyilik etmiş olur.
Red Machine!!!

bluerose1

Sanırım forumda bu konu hakkında bilsisi olan kimse yok.
Red Machine!!!

ALPER.

hocam aracın ne ise gittigidiyora yada sahibindene falan k&n filtre yazıp araç modelini yazarsan arama motoruna internet üzerinden evinin önüne kadar getirirler

örnek: k&n filtre golf

tech_00

Alıntı yapılan: bluerose1 - 25 Kasım 2011, 01:21:47
Arkadaşlar K&N yurtiçi satan biryer warmı bildiğiniz.Ben kutu içi uygulama yapmak istiyorum ama siteler hep ABD siteleri. Eğer bulan olursa kodu E1210... Saygılar...
bu linkte polo dahil bircok vw araca uyan K&N kutuiçi filtre var buradan alabılırsın kargoyla yollarlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-volkswagen-icin-kn-kutu-ici-filtre-33-2774-55110778/detay/?

bluerose1

Sağolasın dostum umarım benim araç için uygun olan wardır.Ben ürünün kodunu orj. K&N sitesinden aracım için uygun olanı buldum fakat yurtiçinde distrüptörünü yapan bulamadım biçok modeli var ama e-1210 yok gibi.inş. tekrar sağolasın
Red Machine!!!

atego

Alıntı yapılan: tech_00 - 28 Kasım 2011, 21:36:45
Kutuiçi filtre sesi çok değiştirirmiki ::)

Kutu içi filtre sesi etkilemez, orjinal ses nasılsa öyle çıkar.