Rsb'den Yeni Foto Günceli Syf:15 :)

Başlatan rsb, 09 Şubat 2011, 17:34:25

« önceki - sonraki »

tech_00

Şuan arkalara orjınal amortısorlerı mı taktın Reha,orayı tam anlayamadımda :)

rsb

arkada orjinal amortisörler vardı zaten ama patlaktı onları yeniledim. birde orjinal yayları taktım

rsb

amortisörleri tamir ettirdim yani yağ bastırdım 1 sene garantili namistain amortsörde + takozlar değişti 120 tl toplam .. normalde tek amortisör 70-90 tl arası tanesi .. 2 tane  değişimle beraber 200 ü geçiyo

tech_00

Saol Reha benim orj yaylarda ses yapıyo olabılırmı onlarada bı ıslem gerekırmı

rsb

valla gacırtı tarzında bi ses varsa  benim spor yaylardada vardı orjinalleri takınca geçti o ses yaylardan olma ihtimali olabilir .. yada takozlardan dicem ama  ne kadar doğru olur bilemicem .. bendeki çıkan takozlar 2 parçaya bölünmüştü o derece :) bi kontrol ettir baya önemli bi konu süspansiyon sistemi ...

onurc

ben o kadar bastım hıc can sıkmıyor  sürtmüyor. sız nası sorun yaşıyosunuz cozemedım :))
ok men 8) let s go   :halazn:

rsb

hacı senin arabanı anlamış değilim sen 6.5 cm bastın tık yok biz 4-5 cm bastık azıcık kalabalık binince canımız sıkıldı :)

onurc

ha bıde 50 yanak var bende he . tamam araba sert . ama ınan hıc rahatsız etmıyo benı. 5 kişi bınıncede dedıgım gıbı bı tek sol arka cok nadır sürter o kadar. ılgınc. getır jantlarını bı takalım bakalım ne olacak :)
ok men 8) let s go   :halazn:

rsb

jantlar senindir kardeşim ayıp ediyosun ... sen gel de  oynarız her türlü :)

kemal_koker