Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Parça yardımı....... - Sayfa 4

Parça yardımı.......

Başlatan ggtoker, 07 Kasım 2011, 11:20:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ggtoker

Alıntı yapılan: alper19 - 24 Kasım 2011, 16:27:59
abı bıde gozunu swıyım fotoları kucultup ekle :D
ıntrnet can cekıstı resmen :D

tamam bir dahakı resımler ufak olacak bende sorun yasamaya basladım acarken:D

ggtoker

Alıntı yapılan: simlikirmizi - 24 Kasım 2011, 22:05:44
arkadaslar bu hava filtresini karbüratör kapagını hıc sokmeden sadece ıcınden filtreyı alsak ve bu kapaga gelen borunun ucuna acık filtreyı taksak ıs yapmazmı kım sokecek sımdı o kutuyu ordan. uzun ıs.

bende suan snn yapmak istediğin sekılde hiçbir faydası yok seste değişiklik yok.. istersen biraz bekle ben iptal edeceğim sanada resımlerle iletirim:D

simlikirmizi

tamam gokhan kardes rsımlerı beklıcem ama dedıgın gıbıyse hıc ugrasmanın bı faydası yok saol bılgı ıcın.

ggtoker

.
son ıkı resımdekı aparatların altında hortum var... onlar ne işe yarıyor acaba...

ggtoker

alper az önce motorcuya gittim ewine:D bu gosterdıklerım hava borularıymıs soksek sıkıntı olmazmıs... ben şimdi siparişi veriyorum...:S

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/jsv-profesyonel-intake-hava-filtre-kiti-47263289

bü ürünü aldım... bu üründe extra hava kabloları gırısı var... yanı ıptal etmeyecegım:D şimdi diş filtre kafası kaldı onuda hemen alıyorum...

veeee aldıgım filtre için tavsiye edilen dış filtreyi aldım

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/jsv-performans-hava-filtresi-no-1-30166652

alper19

hayırlı olsun baskan filtreyi goremedim ben

ggtoker

Alıntı yapılan: alper19 - 26 Kasım 2011, 08:13:56
hayırlı olsun baskan filtreyi goremedim ben

hehe şimdi bakabilirsin....

yah bu sanssızlık nedir.... ne sipariş verdıysem kırık geldı ağlayacagım sınırden...

ggtoker

yaa bugun bnm egzoz monifoldunu ınceledım de  aracın ustunde 4 2 1 var... vallahi headers alsam mı almasam mı kararsız kaldım.... alper snde bı kontrol etsene sendekıde 4 2 1 mı????

alper19

Alıntı yapılan: ggtoker - 26 Kasım 2011, 23:04:15
yaa bugun bnm egzoz monifoldunu ınceledım de  aracın ustunde
2 1 var... vallahi headers alsam mı almasam mı kararsız kaldım.... alper snde bı kontrol etsene sendekıde 4 2 1 mı????
evet 4 2 1 var :d zaten headers almak mantıksız bızım motorlar sıkıstırma yapcak motor degılkı ona harcıcan paraya baska bsey yaptır bence

06kzn39

Alıntı yapılan: alper19 - 26 Kasım 2011, 23:14:20
evet 4 2 1 var :d zaten headers almak mantıksız bızım motorlar sıkıstırma yapcak motor degılkı ona harcıcan paraya baska bsey yaptır bence
+1