RaT SteyLa

Başlatan sheker_, 19 Kasım 2011, 02:52:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheker_

birden bi rat hevesi geldi :D  :melek:  arabayı komple boyasını söküp macun attırıp dibine kadar basıp ufak ufak paslanan yerlerının akmasını beklesem nasıl olur =) ciddi hevesleniyorum hadi sonumuz hayır ola.... :sevgi: :sevgi: :sevgi:

servet_volt

onun ıcın aracını yapma derım ucuz bı golf 1 al yap derım :) ama cok delı bısı olur hastalık o ya :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

barut

çıkma bir ön kaputla bu iş süper olur diye düşünmüştüm bir aralar bende :D

GolfMk1Cabrio

Hiç girişme bence TR'de olmaz bu işler   :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

Hurda görüp gelen giden bir zarar verebilir  :-X
Burası istanbul :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

musa

benimde çok ilgimi çekio, ama burası türkiye, bu ne laa, hurdalarla uğraşıosun derler dururlar :-X :-X :-X

CoX_BoY

onun için para kıtıp airbursh yaptırmak lazım başka türlü olmaz

Han

Bak şuan benm araba biraz rat duruyor kapılar başka renk kupa başka renk ön başka renk astarlı yerler var bazı yerlere pütürden sonra kaynak yapmış pas yapmış vs :D gel bir incele bakalım hoışuna gidecekmi :P
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

htmetin

Allah iyiliğinizi versinn.. ben hayatta yapmazdım bu işlemi arabama..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

betazom

arkadaşlar muayene sorunu olurdu bende çok arzulamıştım.. ama malum türkiye burası. :(

sheker_

benim araba koyu renk olmasa kesin muayeneyi yaptırdıktan sonra denerdim bana zaten ne uğraşıyon bu hurdayla diyen çok var=) söylentilere kulak asmazdım. erci abi gelicem en kısa zamnda yanına merak ediyorum arabanı.choromefx diye bi uygulama var haberiniz varmi bi araştırın türkiyede uygulanan bi şey değil. crome kaplama . ebayda spreyleri satılıyor 100 dolara ama türkiyeye kargosu yok jantları ve motor kapagini kaplamak için getirtmryi düşünüyorum

braveheart53

Alıntı yapılan: sheker_ - 22 Kasım 2011, 19:04:44
benim araba koyu renk olmasa kesin muayeneyi yaptırdıktan sonra denerdim bana zaten ne uğraşıyon bu hurdayla diyen çok var=) söylentilere kulak asmazdım. erci abi gelicem en kısa zamnda yanına merak ediyorum arabanı.choromefx diye bi uygulama var haberiniz varmi bi araştırın türkiyede uygulanan bi şey değil. crome kaplama . ebayda spreyleri satılıyor 100 dolara ama türkiyeye kargosu yok jantları ve motor kapagini kaplamak için getirtmryi düşünüyorum
bundan bahsediyosun galiba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pas-kaplamali-folyo-yeni-pasli-folyo-turkiye-de-bir-ilk-rat-styl-65004899/detay/?
Alıntı yapılan: betazom - 22 Kasım 2011, 18:30:53
arkadaşlar muayene sorunu olurdu bende çok arzulamıştım.. ama malum türkiye burası. :(
muayenede aracın 1-2 parçası komple macunlu olsa bile muayeneden geçmesinde sıkıntı yaşamıyor. boyaya dikkat etmiyorlar.

betazom

oo bu ilanı deneyecem ilk fırsatta. sol çamurluğa bi denerim yakında...eyvallah erhan. :tamamdir :sevgi: