SIFIR ARABA PARFUMU BILEN VARMI ???

Başlatan kivanc2003, 15 Kasım 2011, 11:17:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwinCept

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Kasım 2011, 01:17:43
kıvanc abi kipadaki o jelibonumsu yeni araba kokusuna baktık ibrahim abiyle. hic o yeni araba kokusu ile alakası yok. ama şeftalilisinden aldm belaa =) onun da tek kötü yanı enteresandır insanı acıktırıyo :D

Azam seni acıktıran o jelibon deil  5 km koşu bandından çıktın o gece ondandır  ;D ;D Yanlız feci bi kookuu hatunlar deliriyo fenaa :sevgi: :sevgi:

AG0463

Ahhah ibrahm abi o gece deil dun aksam istanbula giderken oyle hissettm :) altan abi ama o kadar kucuk kolaya da 5 lira verilmezdi :)) 15 mi ne dedi 10liradan bi gram yukari vermem dedim tamam al git dedi :))
GTD

kivanc2003

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Kasım 2011, 01:17:43
kıvanc abi kipadaki o jelibonumsu yeni araba kokusuna baktık ibrahim abiyle. hic o yeni araba kokusu ile alakası yok. ama şeftalilisinden aldm belaa =) onun da tek kötü yanı enteresandır insanı acıktırıyo :D

senin acıkmadığın bi zamanı düsünemiyorum :) o aldığın kokuyuda merak ettim...shanghaideki arkadasa sıfır kokusunun resimlerine mail atıcam p.tesi..2-3 haftaya aynısından gönderir bulursa..merakla bekliorum valla...bu arada aksama ps3 partisi var ya başakşehirde olacağım yada kayabaşında...müsait olursan haberleşelim kardesim...

tonysparkov

bu kokulardan kullanan varmı? çok ağır bi kokusu yoktur umarım, bir de gittigidiyorda aradım satan var 15 liraya 2li satıyolar, hangi çeşidini tavsiye eder kullanan arkadaşlar

ReDDeviL

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Kasım 2011, 10:52:56
Ahhah ibrahm abi o gece deil dun aksam istanbula giderken oyle hissettm :) altan abi ama o kadar kucuk kolaya da 5 lira verilmezdi :)) 15 mi ne dedi 10liradan bi gram yukari vermem dedim tamam al git dedi :))
Daha sonra bizede kitlendi zaten merak etme  :D
ADK

AG0463

Nasi ya bnm odediklerimi bi daha mi odednz :/
GTD

ReDDeviL

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Kasım 2011, 13:49:24
Nasi ya bnm odediklerimi bi daha mi odednz :/
Yok sanmıyorum ama olabilirde , birde müzik dinleme ücreti varmış  :D
ADK

AG0463

Yok artiik :)) otagtepe bitti benm icin ilk ve sondu :)). Kivanc abi musait olursam ariycam ben ps3 icin cok fena oynarm habern olsn :P
GTD

DAS AUTO.

Alıntı yapılan: AG0463 - 19 Kasım 2011, 14:10:49
Yok artiik :)) otagtepe bitti benm icin ilk ve sondu :)). Kivanc abi musait olursam ariycam ben ps3 icin cok fena oynarm habern olsn :P

oo azam adamımsın  yapalım bi gün ben barça siz cd deki bütün takımlar =)))

kivanc2003

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 20 Kasım 2011, 16:07:32

ben real siz hepiniz :D

mussel

Aradığınız parfüm California Scents-New Port New Car.C.tesi sipariş verdim p.tesi yada salı alıcam,burdan fikir ve düşüncelerimi yazıcam arkadaşlar.
03.06.2005

kivanc2003

Alıntı yapılan: mussel - 20 Kasım 2011, 19:16:48
Aradığınız parfüm California Scents-New Port New Car.C.tesi sipariş verdim p.tesi yada salı alıcam,burdan fikir ve düşüncelerimi yazıcam arkadaşlar.

nerden aldın hocam ?

AG0463

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 20 Kasım 2011, 16:07:32

ahaha bi gün buluşmadan sonra ps3 cafeye geçelim o zaman :D
GTD