Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf IV e siyah far uygulaması (resimli-anlatımlı) - Sayfa 9

Golf IV e siyah far uygulaması (resimli-anlatımlı)

Başlatan Tholl-ga, 22 Haziran 2006, 18:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nesquik

bende karartcamda elimde kalırsa diye tedirgin oluyorum ;D ;D
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

ØSîRîS

kalırsa yapcak bişi yok araç kaskolu kırcaz geçicez gece kırmışlar :)))

nesquik

ya benim kasko yok be birader:))
yüksek çıkıyor kasko bedeli.
2000 tl'ye yakın
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

OffLineR

Bir kere yaptır
seneye düşer.
Benim 2002 highline otomatik + 5000TL aksesuar o kadar tutmuyor.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

rene

Bende güvenemiyorum kırılır diye yoksa sadce çerçeve çok tatlı oluyor farlarımda Hella kaskomda var neden bu kadar korkuyosam :)

bu arada 2001 Golf Comfortline otomatik bu sene indirimli 820 TL ödedim kaskoya bence 1.500 e kadarda ödenir çok önemli bişey kasko candır  :tamamdir

gültekin77

Alıntı yapılan: rene - 16 Kasım 2011, 22:26:27
Bende güvenemiyorum kırılır diye yoksa sadce çerçeve çok tatlı oluyor farlarımda Hella kaskomda var neden bu kadar korkuyosam :)

Ben kendim şahsen bizzat iki aracımda da yaptım toplam 5 adet hella far kararttım birşeycik olmadı. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

emrah_akkas

Alıntı yapılan: rene - 16 Kasım 2011, 22:26:27

bu arada 2001 Golf Comfortline otomatik bu sene indirimli 820 TL ödedim kaskoya bence 1.500 e kadarda ödenir çok önemli bişey kasko candır  :tamamdir

Korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok gerçekten çok kolay açılıyor bir adet fön makinası ve bir falçata cam zaten kendisi geliyor eline sıkıntılı olan yer tamponu indirip farları eline alman... Geri kalan herşey çok kolay ben hepsini kendim yaptım...

emrah_akkas

Buda aracımın farlarını kararttıktan sonraki hali....

OffLineR

Çok güzel olmuş.
Eline sağlık.
Ama benim tarzıma göre ön taraf koyu kalmış biraz. Logo parlak olsa daha iyi gibi :)

emrah_akkas

"BENİM İÇİN FİKİRLER DEĞERLİDİR." Dediğini mutlaka deneyeceğim. Birde aklımda vw logosu üzerine alman bayraklarının renklerini kaplama yapmayı düşünüyorum. Biraz da resmin çekim açısından da kaynaklanıyor ön tarafın koyu durması...

OffLineR

Bence farlar ile bütünlük oluyor parlak olunca.
Ondan güzel görünüyor diye düşünüyorum ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz.
Sen ortasının parlamasının istemiyorsundur :)

emrah_akkas

Alıntı yapılan: OffLineR - 18 Kasım 2011, 09:50:17
Bence farlar ile bütünlük oluyor parlak olunca.
Ondan güzel görünüyor diye düşünüyorum ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz.
Sen ortasının parlamasının istemiyorsundur :)

Alakası yok aslında ben farları kararttığım da logo zaten siyahtı farlar karardıktan sonra logoyu parlak bir şekilde göremedim. Fakat güzel bir yönü var logonun siyah olmasının gece loş bir ışığın altında araca önden baktığımda ne yapacağı belli olmayan ürkütücü bir görüntüsü var. (aracta siyah olunca) Buda benim hoşuma gidiyor...

Aslında senin aracını da çok merak ediyorum. Bir buluşma olsa da inceleyebilsem aracını...

emrah_akkas

Esinlediğim arac buydu aslında....

Kendi aracımda replica 17" jant var sadece düşürülmeyi bekliyor...
American park takmam zaten aracımın orjinalliğini bozma taraftarı değilim...