SİYAH RENK ALINIR MI?

Başlatan Çiftelerli83, 13 Ağustos 2010, 22:26:50

« önceki - sonraki »

Çiftelerli83

Teşekkürler arkadaşlar düşüncelerinizi paylaştığınız için..

ReDDeviL

Azicik zahmet ve farklilik diyorum  ;D hayirli olsun araciniz bence gayet guzel
ADK

s7582

alacak olan arkadaşlara beyaz tavsiye ederim eğer yaşadığınız şehirde fazla toz zerrecikleri yoksa 1yıkamayla 3-4gün idare edebilirsiniz.

Han

kir toz olmasın derseniz metalik gri tavsiyedir corsa vardı metalik gri ayda bir keyfe keder yıkatıyordum.
Siyah her zaman 4 ever
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

nohackmove

kazasız belasız günlerde kullanırsın inş.
Bizimkinin renginden iyidir siyah çok yakışıo peder illa RESİF Mavi diye tutturmuştu. ben hiç beğenmedim.
http://img13.imageshack.us/img13/8792/volkswagenfrontwatersth.jpg

odyseuss

hayırlı uğurlu olsun, Allah kazası belasız keyifli sürüşler nasip etsin. :)

Yeni golflerde siyah renk ben beğenmiyorum. Kirlenmesi sorun değil. Temizlemekten zevk almak önemli  ;)
Siyah rengin bu aracın hatlarını gömdüğünü düşünüyorum. Gümüş gri veya beyaz daha bir gösteriyor gibime geliyor.
VW Sakarya Facebook Sayfası

odyseuss

Siyah renk zordur ama ondan daha karizmatik ve dikkat çekici bir renk olamaz.  ;)
VW Sakarya Facebook Sayfası

o.bilge

siyah, ah siyahh... ben de onun büyüsüne kapılıp siyah aldım. galerideyken dürttü şeytan, git al ulan şu siyah olanı diye, gittim aldım. kırmızı vardı gönlümde ama, geçti artık. memnunum şimdilik bir sıkıntı yok, inşallah olmaz da.

tavsiyem, boya korumanı eksik etme. bu güneş yanığı falan olaylarına karşı dikkatli ol. adam gibi yerde yaptır korumanı da. o zaman makam arabası gibi bir aracın olur.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: o.bilge - 17 Kasım 2011, 02:41:42
siyah, ah siyahh... ben de onun büyüsüne kapılıp siyah aldım. galerideyken dürttü şeytan, git al ulan şu siyah olanı diye, gittim aldım. kırmızı vardı gönlümde ama, geçti artık. memnunum şimdilik bir sıkıntı yok, inşallah olmaz da.

tavsiyem, boya korumanı eksik etme. bu güneş yanığı falan olaylarına karşı dikkatli ol. adam gibi yerde yaptır korumanı da. o zaman makam arabası gibi bir aracın olur.
Boya koruma ne kadar tuttu ?
ADK

o.bilge

ReDDeviL

Alıntı yapılan: o.bilge - 17 Kasım 2011, 22:23:23
hediye
Bizede koltuk koruma vermişlerdi ziebartta , ama boya koruma mantıklı.
ADK

o.bilge

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 17 Kasım 2011, 22:24:08
Bizede koltuk koruma vermişlerdi ziebartta , ama boya koruma mantıklı.
bilmiyorum nerde yaptılar. Alt katı servisti galerinin kesin orda kendileri yapmıştır :D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: o.bilge - 17 Kasım 2011, 22:27:40
bilmiyorum nerde yaptılar. Alt katı servisti galerinin kesin orda kendileri yapmıştır :D
:)
ADK

ECU38

en güzeli gümüş gri. ne kir ne yıkatma her zaman tertemiz. siyah bakımı zor ama klas durur temiz ise. hayırlı olsun güle güle kullanın.
Deyiş o deyiş patladı gitti :)