Volkswagen'ler İstanbul Park'ta... 25-26 Kasım 2011

Başlatan o.bilge, 14 Kasım 2011, 23:18:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

Etkinliği sitede duyurmuş olmama rağmen, katılmayacağım. Kısmetse seneye.

CoX_BoY

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 15 Kasım 2011, 18:34:15
Biz zamanında girdik ^-^ ^-^  arabayı ilk aldığım zamanlar boş hali ne tuhaf geldi şimdi gözüme  :)  F1 yarışlarındada görevliydim onuda unutmayalım   ^-^ havamıda atarım  ;D

motor sporları hakemliği falan mı ustat bende istanbul parkta görev yaptım :D
bu arada 26 sında RedRunner ile ordayız GTİ efsanesi :D

arda_86xxx

kayıt yaptırmaya çalısıyorum  26 sı akşamına   üzgünüz kontenjan dolmustur dıyor  :(:(:(
Alıntı yapılan: htmetin - 15 Kasım 2011, 21:50:06

Nerden uydurdun korkutma bizi.

htmetin

Alıntı yapılan: o.bilge - 16 Kasım 2011, 00:58:12
Etkinliği sitede duyurmuş olmama rağmen, katılmayacağım. Kısmetse seneye.

Al bide burdan yak:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

CoX_BoY

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 16 Kasım 2011, 10:15:26
  kayıt yaptırmaya çalısıyorum  26 sı akşamına   üzgünüz kontenjan dolmustur dıyor  :(:(:(
adaş gecen kindede kayıt dışı kimse giremiyecekti ama arakadas gitmişti arkadasıyla girmiler ikisde aracı pistte kullanmış bizim gibi efsane golfleri almayacaklarmı sanki :D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 16 Kasım 2011, 17:26:46
adaş gecen kindede kayıt dışı kimse giremiyecekti ama arakadas gitmişti arkadasıyla girmiler ikisde aracı pistte kullanmış bizim gibi efsane golfleri almayacaklarmı sanki :D
Aslın doğru söylüyorsun pek alıp almama durumuda bağlamaz ben gittiğimde geçen sene , kapıda güvenliğe etkinlik için geldim dedim hiç başka birşey sormadan açtı kapıyı geçtim gittim bencede vw olan her aracı alırlar kapıdan liste falan yok ellerinde en azından geçen sene öyleydi
ADK

arda_86xxx

ozaman gelmeye calısalım aksam gelıcek olanlar ssaat kaç ta gelecekler :)
Alıntı yapılan: ReDDeviL - 16 Kasım 2011, 17:29:29
Aslın doğru söylüyorsun pek alıp almama durumuda bağlamaz ben gittiğimde geçen sene , kapıda güvenliğe etkinlik için geldim dedim hiç başka birşey sormadan açtı kapıyı geçtim gittim bencede vw olan her aracı alırlar kapıdan liste falan yok ellerinde en azından geçen sene öyleydi

htmetin

Arkadaşlar ben başvurdumda kabul edildimi edilmedi anlamadım.
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

Okuldayim suanda varmi istanbul parka gelen karsilayayim :D
ADK

htmetin

banada bu çıktı ama ben akşamınamı ne aldım hatırlamıyorum
yerimi satabilirim
;D

ReDDeviL

Giriste oraya gelen vw leri almamazlik yapmazlar zaten asiri yogun talep olmuyor bu havalarda ;)
ADK