Sonunda MK3'ümüze kavuştuk

Başlatan Hayri, 28 Eylül 2011, 00:28:18

« önceki - sonraki »

Hayri

Alıntı yapılan: htmetin - 31 Ekim 2011, 15:41:54
Maşallah araç diri gözüküyor. Rengide bi harika ejderha yeşili. Buna güzel bir jant sinyalleri ve farları karart yola devam.
bizi baya bir yordu kardeş ama yılbaşından sonra yola devam  :tamamdir
Alıntı yapılan: 90khan - 31 Ekim 2011, 15:46:47
fotoğraflara bakarken plaka tanıdık geldi ilk mesajlara bakınca bizim oraların arabasıymış normal dedi kendi kendime :) hayırlı olsun arabanız alalı baya olmuş gerçi ama bir maşallahta benden gelsin ankara buluşmasına geleceksiniz herhalde yakından görürüz artık :)
eyvallah daha iyisi sizlere olsun. 13ünde panora  :tamamdir

ALPER.

maşallah abi, aracına da temiz bakıyorsun, o gün şahsen benim gözüm o soğukta suya sabuna değmeye korktu, senin araba pırıl pırıl gelmişti buluşmaya

bu arada kusura bakma konvoydan panoraya dönerken istemeden manupüle ettim seni, önden girip panora trafiğine soktum  ;D

Hayri

Alıntı yapılan: boralp - 14 Kasım 2011, 12:59:02
maşallah abi, aracına da temiz bakıyorsun, o gün şahsen benim gözüm o soğukta suya sabuna değmeye korktu, senin araba pırıl pırıl gelmişti buluşmaya

bu arada kusura bakma konvoydan panoraya dönerken istemeden manupüle ettim seni, önden girip panora trafiğine soktum  ;D
sağol, kendi çapımda bakmaya çalışıyorum makinaya. ben de sonradan farkettim ama olsun eni sonu aynı yere çıktık  :tamamdir

5ani5 mk2

kadroo fenaa  maaşallaaaah:=)
Exclusive Garage

Hayri

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 14 Kasım 2011, 22:51:42
kadroo fenaa  maaşallaaaah:=)
ama MK3 yok piyasada  >:( çok kızdım valla. Ankaralı MK3ler beni yanlız bıraktılar  :'(

06kzn39

keşke polo alsaydın abi yalnız kalmazdın

Hayri

Alıntı yapılan: 06kzn39 - 14 Kasım 2011, 23:02:52
keşke polo alsaydın abi yalnız kalmazdın
;D  ;D  ;D yok kardeş MK3ün yeri başka  :sevgi: bi ara sizin oraya uğrayım da mekanda bi foto şöleni yapalım  :tamamdir

06kzn39

Hayri

du bakalım havalar düzelecel diyorlar. o zaman haberleşir buluşuruz  :tamamdir

06kzn39

tamam abi havalar düzeldimi buluşalım

htmetin

Abi şu resimlere filitre uygulama stock resmini görelim ejderin.  ;D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Hayri

Alıntı yapılan: htmetin - 16 Kasım 2011, 16:24:37
Abi şu resimlere filitre uygulama stock resmini görelim ejderin.  ;D
ayıp ediyon hemen  :D