Akaryakıt zamları Sürekli Güncel

Başlatan ozmo, 14 Temmuz 2011, 23:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

indirimi bindirime tekrar cevirdiler aga :'(
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

90khan

depoda mazot alacak yer yok ucuzken aldım  :saskin:

o.bilge

90khan

benim depoda yok malesef ya da ben bilmiyorum :)

o.bilge

Alıntı yapılan: 90khan - 16 Kasım 2011, 00:50:41
benim depoda yok malesef ya da ben bilmiyorum :)
o genleşme zımbırtısı işte.  Vardır yahu.

frtzmn

Motorinin litresine, Reuters'ın haberine göre 8 kuruş zam yapıldı. Zamlı tarife saat 24.00'ten itibaren geçerli olacak.
Zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre satış fiyatı 3.85 TL olacak. HABERTÜRK

90khan

Alıntı yapılan: o.bilge - 16 Kasım 2011, 00:59:09
o genleşme zımbırtısı işte.  Vardır yahu.
1981 de düşünmemişler galiba onu :)

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

Alıntı Yapİngiliz yasalarına göre, bir konunun tartışılmak üzere parlamentoya getirilmesi için halktan 100 bin imza alınması yeterli oluyor.

işte demokrasi bu !!!

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 16 Kasım 2011, 10:25:43
işte demokrasi bu !!!

evet yaa ingilizleri sevmeyiz onlarda bizden nefret ederler ama adamların adelet sistemi gerçekten çok iyi. Büyük ülke boşuna olumuyor. Sen avrupanın en büyük adalet sarayını inşaa etsen kaç yazar içinde adalet olmadıktan sonra.
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

o.bilge

offf ekonomide ingiltereyi bile geçmişiz yeehooooo  ;D ;D ;D ;D :t :saygılar :bekleriz: :sevgi: :tavkiss: :'(

htmetin

ozmo

Benzinde 4 kuruş indirim yapılacak!

24 Kasım 2011 Perşembe, 16:13:54

Benzin fiyatlarında indirim yapıldı. Benzinde gece yarısından geçerli olmak üzere litrede 4 kuruş indirim yapılacak.

Reuters'a konuşan sektör yetkilileri, benzinde gece yarısından geçerli olmak üzere litrede 4 kuruş indirim yapılacağını söylediler.

İndirim sonrasında Ankara ve İstanbul bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,27 liradan 4,23 liraya, İzmir bayilerinde ise 4,26 liradan 4,22 liraya gerileyecek.

cengizhan_mk3

arada bir fark var sadece    Onlar İNGİLİZ Biz DİNGİLİZ ...  :t :t :t  :D :D