İLK Sahibıbden nokia N8 :)

Başlatan 5ani5 mk2, 15 Kasım 2011, 16:33:38

« önceki - sonraki »

5ani5 mk2

ilk çıktıgı hafta sıfır aldıgım n8 telefonnumu satıyorum. andiroid yazılımlı bir cihaz alıcam. k.k. taksit yapılır. peşin fiyatı 800tl
Exclusive Garage

nesquik

Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

5ani5 mk2

Exclusive Garage

nesquik

yok kardeş 2.2 ama hızına hayran kalırsın.
LG P350
faturası mevcut garanti henüz başlamadı
1 ay ya olmuştur ya olmamaştır alalı.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

ReDDeviL

Dokunmatikte apple dan üstün bir marka yok bana göre bilal tavsiye ederim iphone bir alıştımı başka telefon boş geliyor
ADK

lostys

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 15 Kasım 2011, 19:08:26
Dokunmatikte apple dan üstün bir marka yok bana göre bilal tavsiye ederim iphone bir alıştımı başka telefon boş geliyor
aynen altan a katılıyorum, geçen avukat elemanlarının birinde ben iphone 3gs gördüm, iphone 4 yazılımı varmış, legal olarak. abi ipek elbiseye dokunur gibi alet ya, daha önce öle bi alete dokunmadım hiç :D bence alcasan iphone al, gerisi yalan. ben samsung u hatuna verdim, kendim nokia 1100 kullanıyom artık :D

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: nesquik - 15 Kasım 2011, 18:55:58
yok kardeş 2.2 ama hızına hayran kalırsın.
LG P350
faturası mevcut garanti henüz başlamadı
1 ay ya olmuştur ya olmamaştır alalı.

yok abi begennmmdim aletii valla k. bakma:) htc alıcam inş. iphone 2 bin para vermem. ben hep windows tabanlı telefon kullandım bu n8 e alışamadım :)
Exclusive Garage

cavanozz

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 15 Kasım 2011, 20:22:14
yok abi begennmmdim aletii valla k. bakma:) htc alıcam inş. iphone 2 bin para vermem. ben hep windows tabanlı telefon kullandım bu n8 e alışamadım :)

htc güzel cihaz.. 3D çekim yapabilen cihazı çok iyi
yeni yine yeniden..!! 8)

nesquik

sen bilirsin kardeş.
200 tl fiyat. fikrini değiştirirsen garantisi başlatıp gönderirim. 24 gün olmuş kutusu açılalı.
[/font]

ReDDeviL

iphone 4 şart değil bilmiyorum hala satışı varmı ama iphone 3gs de alabilirsin ben 3gs kullanıyorum 3g ye göre daha hızlı
ADK

lostys

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 15 Kasım 2011, 21:10:06
iphone 4 şart değil bilmiyorum hala satışı varmı ama iphone 3gs de alabilirsin ben 3gs kullanıyorum 3g ye göre daha hızlı
altan yanlış duymadıysam 3gs ler, 4 yazılımına uyumluymus, kendin update edebiliyormuşsun.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: lostys - 15 Kasım 2011, 21:20:38
altan yanlış duymadıysam 3gs ler, 4 yazılımına uyumluymus, kendin update edebiliyormuşsun.
Doğru söylüyorsun abi en son bir sürüm attım ben 4 deki özelliklerden bazıları geldi telefona örneğin ekranı yukarıdan aşağı doğru parmagınla sürttüğünde başka bir sayfa geliyor veya aşağıdan yukarı , tuş kilitliyken msj geldiğinde direk açabiliyorsun...vs
ADK

iko

BB 9900 Bold - Dacota.. gerisine bakma direk bunu al derim..

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: iko - 18 Kasım 2011, 13:16:07
BB 9900 Bold - Dacota.. gerisine bakma direk bunu al derim..
güzelmiş berreee:)
Exclusive Garage