ibiza 1.2 tsi dsg

Başlatan scaliskan, 19 Şubat 2011, 22:40:27

« önceki - sonraki »

yellow_driver

sağolun. ben hiç birşey yapmayı düşünmüyorum. zaten 16 jantları, ön cam hariç koyu renk camları ve sis farları var. artı araç sunroflu. belki kolçak yaptırabilirim. yani dış görünümde hiç birşey yapmicam. içindeki ses sistemide bana yeterli usbli felan. şimdilik böyle yola devam.

ALPER.

mükemmel bir seçim, fotoğrafları bekliyoruz  :tamamdir

ReDDeviL

Alıntı yapılan: yellow_driver - 14 Kasım 2011, 20:31:17
sağolun. ben hiç birşey yapmayı düşünmüyorum. zaten 16 jantları, ön cam hariç koyu renk camları ve sis farları var. artı araç sunroflu. belki kolçak yaptırabilirim. yani dış görünümde hiç birşey yapmicam. içindeki ses sistemide bana yeterli usbli felan. şimdilik böyle yola devam.
Zaten bu saydığınız haliyle bile gayet dikkat çeken bir araç , ben çok severim leonları duruşu olsun çok güzel geliyor bana beyazından en çok yakıştığı araçlardan birisi , sizinkisi ne renk?
ADK

yellow_driver

ReDDeviL

Alıntı yapılan: yellow_driver - 14 Kasım 2011, 21:12:22
şeker beyazı  ;)
Tamam işte 10 numara  güle güle kazasız belasız kullanın , resimde isteriz :tamamdir
ADK

yellow_driver

resim 2 ay sonra. daha hafta sonu geldim rizeye. araç mersinde.babama vekalet verdim, alacak yarın. şuan işler sıkışık, mersine gidip alıp gelemicem. anlican 15 tatile kadar araç yatacak 2 ay kapalı otoparkta. tabi haftada 1 çalıştırılacak

ReDDeviL

Alıntı yapılan: yellow_driver - 14 Kasım 2011, 21:22:18
resim 2 ay sonra. daha hafta sonu geldim rizeye. araç mersinde.babama vekalet verdim, alacak yarın. şuan işler sıkışık, mersine gidip alıp gelemicem. anlican 15 tatile kadar araç yatacak 2 ay kapalı otoparkta. tabi haftada 1 çalıştırılacak
Hayırlısı olsun  :tamamdir
ADK

kemal_koker

yellow_driver

sağolun arkadaşlar. kazasız belasız binmek nasip olsun cümlemize

105ps

scaliskan kardeş öncelikle aracın hayırlı olsun  :)
Bi kaç sorum olcaktı ibiza'nın malzeme kalitesi düşük diyolar doğru mu bi de araç oluşturucuda arka koltukta kafalıklar gibi saçma bi seçenek gördüm gerçekten böyle bi opsiyona para verdiniz mi ?
Caddy araba değil dosttur :)

gökhanpolizei

+ takipteyim......her an golfu satıp bunu almaya yeltenebılırım...... :-\

hvsever

HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL Bİ ARAÇ ALMIŞSIN GÜLE GÜLE KULLAN

edincol

Hayırlı olsun, çok mantıklı bir motor ve şanzıman kombinasyonu.

Yakıt tüketiminizi de litre olarak hesaplayıp paylaşmanız çok güzel. (Keşke herkes kuruş hesabından vazgeçse.)

Size tavsiyem halk arasında klişe haline gelmiş, motor açma diye anlatılan hikayeden kaçınmanız olur. İlk 1500 - 2000 kilometreye kadar motoru zorlamadan, tam gaz yapmadan, orta devir bandını geçmeden kullanın. Hatta bence ilk yağ değişimine kadar bu şekilde kullanın. Bu ileride motorun kalitesini etkileyecektir.
Akıl yaşta değil baştadır.